Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK8856FG

GDYBYŚCIE MIAŁY WYZNAĆ MIŁOŚĆ PIOSENKĄ TO JAKA TO BY BYŁA PIOSENKA?

Polecane posty

Gość KK8856FG

mile widziane linki z youtube :)

Gość parostatkiem w piękny rejs
jeżeli by była gruba

Gość i will always lovwe

Gość a jaaaaaaaaaaaa
denacious D - fuck her gently :classic_cool:

Gość AP AP AP AP
Piękny temat... Jest wiele takich piosenek, teraz przychodzi mi do głowy ta... Nie lubię wokalistki,ale ta piosenka... Aż mam dreszcze jak jej słucham... Takie to prawdziwe... http://www.youtube.com/watch?v=YYaBtdOU6N0

Gość Mała_123
james blunt- goodbye my lover

Gość hjgdfcysakcf
www.youtube.com/watch?v=wgah-7YRBuY -Niebo bez Ciebie Tekst: Sumptuastic Niebo bez Ciebie A ja, ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat stoję sama w deszczu u nieba bram gdzie jesteś? Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny zatopiłeś okręt smutków mych głęboko. A ja, ja bez Ciebie już nie będę nic wart, to przy Tobie swoje miejsce mam. Czy słyszysz? A ja, ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat tak samotnie w deszczu u nieba bram gdzie jesteś? Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny zatopiony okręt smutków mych głęboko. A ja, razem z Tobą mogę zatrzymać czas to przy Tobie swoje miejsce mam. Czy słyszysz? Czy słyszysz mnie? A ja, ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat stoję sama w deszczu u nieba bram gdzie jesteś? Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny zatopiłeś okręt smutków mych głęboko. A ja, ja bez Ciebie już nie będę nic wart, to przy Tobie swoje miejsce mam. Czy słyszysz? A ja, ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat tak samotnie w deszczu u nieba bram gdzie jesteś? Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny zatopiony okręt smutków mych głęboko. A ja, razem z Tobą mogę zatrzymać czas to przy Tobie swoje miejsce mam. Czy słyszysz? Czy słyszysz mnie?

Gość AP AP AP AP
hahahahah:D To nie pokazuj się:p

Gość kochanka macieja
az mi wstyd ===> idź się ogarnij

Gość AP AP AP AP
Kazdy slucha to co lubi, ja slucham wszystkiego- od rapu, rocku, popu po jazz itd. Do Pink Floydów nic nie mam:D

Gość kochanka macieja
ojejujeju