Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aparatka 24

dziewczyna z aparatem na zębach

Polecane posty

Gość nie jestem facetem ale powiem
że najaważniejsze jest aby zęby były zdrowe i równe. Poza tym aparaty są teraz w modzie. Sama chcę sobie założyć aparat. Fajnie jest go nosić, bo wtedy wiesz że twoje zęby "idą ku dobremu", czyli są na etapie prostowania:) nie wiem jak to może przeszkadzać-to świadczy przecież że kobieta dba o siebie-o swój wygląd i zdrowie. Swoją drogą nie wiem skąd takie pytania u kobiet w stylu: czy facetowi to czy tamto nie będzie przeszkadzać. Szkoda że faceci nie martwią się że są kurduplami, że są grubi, nie mają mięśni ani męskij sylwetki, są łysi, nieciekawi wizualnie i osobowościowo...

masz rację, chciałam się zorientować jakie są ludzkie opinie na ten temat, mój znajomy mi mówił, żestrasznie go to kreci i jest bardzo seksowne :D hehe a moje koleżanki mówią, że jak dziewczyna jest ładna to żaden aparat jej nie oszpeci :D

Gość choholudek
dla mnie żadna... mało tego nie wiem czemu ale lubię dziewczyny z aparatem :D mają wtedy takie fajny głos :) ale dla mnie to jest bez najmniejszego znaczenia :-)

Gość hehelll
dziewczyny z aparatem slodko wygladaja :D

nie wiem o co chodzi ale mi też podobają sie dziewczyny z aparatami, moze perspektywa ładnych ząbków w przyszłosci tak kreci?

Gość cookiedream
Ja będę miała aparat od września, bo rodzice uznali, żeby jeszcze cieszyła się wakacjami bez żadnych komplikacji ^^ Czytałam wiele postów na temat dziewczyn z aparatami i 90 % z nich to wpisy osób, którym nie przeszkadza aparat u dziewczyny. Ja osobiście bardzo się boję, że gdy będę miała "ten metal na zębach" to nie będę się wydawać atrakcyjna dla mojej sympatii...

Gość Lolitka88
Aparatko, to chyba zależy od człowieka. Ja jestem zadrutowana, poznałam obecnego chłopaka w takim stanie i od pierwszego spotkania nie zwraca na to uwagi, w zupełności mu to nie przeszkadza, a i czasem mówi mi, że mam piekny uśmiech :)

Gość szczesliwiizakochani
Po sobie wiem, że aparat nie odstrasza facetów!!Swojego( teraz już) narzeczonego poznałam będąc na kontroli w Unident Union Dental Spa we Wrocławiu!Miałam założony aparat i czekając na wizytę kontrolną u dr Gnach-Olejniczak spotkałam przed jej gabinetem chłopaka, który czekał na swoją mamę.Zaczeliśmy rozmawiać i tak nam się spodobała ta rozmowa, że jesteśmy razem już dwa lata!Dzięki pani doktor mam piękne proste ząbki i śmiało będę mogla uśmiechać się na swoim ślubie za rok a dodatkowo poznałam najlepszego faceta na świeci;);)