Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruliczek playyboyaaa

ZNalazlam spoosob na mojego faceta.

Polecane posty

Ostatnio nie ukladalo sie nam najlepiej.Ciagle klotnie i sprzeczki i mialam juz tego dosc.Za duzo czasu spedzalismy ze soba widywalismy sie codzeinnie.Wiec ograniczylam nasze spotkania mimo ze mieszkamy 15 min., piechota od siebie. Ja zaczelam czesciej wychodzic z domu.Przestalam z utesknieniem czekac na sms czy telefon od niego.Zaczelam zyc swoim zyciem. I miedz nami sie zmienilo.Nawet ostatnio nie widzielismy sie zadzwonil wieczorem i umowilismy sie na nastepny dzien.Odmowilam mowiac ze jutro jestem juz umowiona ze znajoma na kawke i niewiem o ktorej wroce.A on daj znac jak wrocisz to ja nawet o 24 do ciebie przyjde.I przyszlam do domu o 22 .Zadzwonil sam i pyta sie co robie a ja ze jestem juz w domu/.Ok to ja zaraz przyjde i przyszedl.

Gość tytryy
to odkrylas Ameryke :classic_cool: zal.pl

Gość odpowiedz na twoje pytanie
ciekawe jak dlugo to wytrzyma:D:D:D lepiej nie przeginaj bo reka w nocniku bedzie i nowy temat pt: " zostawil mnie nie wiem dlaczego...."

a to ciekawe? a jak czesto teraz sie widujecie? ja dzis to samo powiedzialam mojemu chlopakowi ze nie bedziemy sie widywac i boje sie ze mu to na reke:(

Wczesniej widywalismy sie codziennie.Caly wwekend razem.A teraz w tyg. tym tylko w poniedzialek sie widzielsimy doslownie 2 h i wczoraj.Dzis juz nie widzieslismy.Ale jak dzis dzwonil i mowilam mu jtrzejszych moich planach to powiedzial " ze w weekend to mnie z rak nie wypusci bo sie bardzo za mna stesknil".

ja powiedziaalm mojemu ze bedziemy sie widywac tylko w weekendy ale martwie sie ze chyba nie wytzrymam. ale dalas mi wiecej sily do zrealizowani amojego planu i zoaczymy:) byc moze poprawa bedzie widoczna. tylko ze mimo tego ze nie widzimy sie juz od wczoraj cały czas kłocimy sie przez telefon i sms:(

Ja z moim sie nie klocilm dzis przez telefon.Bo nie ma o co.Wiem ze dzis od 6 byl w prtacy i to 12h wiec jest zmeczony i jeszcze ja mam mu do pieca dorzucac.NIc to nie da.

Musisz wiedziec ze twoje zycie nie kreci sie wogol niego.Kobieta powinna mniec czas na prace, znajomych a nawet na chwile samotnosci. Ja mojemu pokazalam za bradzo ze mi na nim zalezy i zauwazylam ze on poczul sie zbyt pewnie. I zmienilam front.Ostatnio zrobilam tak wrocilam z prac o 15 on tez o tej konczyl.awdzonil chcial sie spotkac powiedzialam ze umowilam sie z siostra na 17 chociaz tak naprawde zostalam w domu. Czasami potrzebuje odetchnac.Mimo ze bardzo go kocham.