Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaakk

łupież tłusty

Polecane posty

Gość gosiaakk

witam walcze z łupiezem tłustym juz od dluzszego czasu i nic uzywam wcierek sterydowych oraz myje głowe głownie szamponem ze smoły niewiele to pomaga włosy musze myc codziennie a na dodatek czesto sewdzi mnie skora glowy i lece z głowy okropne tłuste łuski wiem ze od tego równiez wypadaja mi włosy wczesniej stosowałam szampon stieprox, nizoral, nawet olejek z drzewa herbacianego na skóre głowy i nic czy ktos z was pokonał to schorzenie??? dziekuje za pomoc!

Gość tłusta łupa
mi pomógł szampon vischy dercos do łuzpieżu tłustego, a dowiedziałam się o nim z topiku - łojotokowe zapalenie skóry. Poczytaj ten topik, sa tam również inne preparaty.

Gość asiunia8374
Walczyłem z tym schorzeniem.. Pomogły mi informację, które znalazłem na www.handsomemen.pl/wlosy,choroby,lupiez06124.html Na szczęście mam to za sobą..

Gość historia lubi sie powtarzac
moja historia jest taka sama jak tłusta łupa powyżej:D Też ten topik i też ten szampon i strzał w 10.

Gość plasciutka23

nie ma co się tu za dużo rozpisywać. jak szampon na łupież to tylko pirolam z apteki. mi pomógł doskonale. poradził sobie z łupieżem i dzięki niemu mam teraz też odżywione i piękne włosy.