Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

W co ja sie wpakowalam..

Polecane posty

Otóż poznałąm przez neta kolesia.. Wydawał się sympatyczny bardzo więc umówiliśmy się na spotkanie. Pojechaliśmy sobie za miasto się przespacerować, a ze mialam szpilki to ciezko mi bylo w piachu spacerowac, wiec wrocilismy do auta. Tam zaczely sie podteksty.. Koles z tekstem do mnie "No bo gdybym Ci powiedzial od razu ze chce sexu to bys sie ze mna nie spotkala" Zbladłam. Dostawiał się mocno, ale cały czas się opierałam. Odpuścił i odwiózł mnie. Potem kapnelam sie ze nie mam jednego kolczyka. A kolczyki mialam pozyczone od kolezanki.. takie stare perlowe.. Kolczyk prawdopodobnie zostal u niego w samochodzie.. napisalam do niego o tego kolczyka.. W zamian za sex odda mi go.. Nie wiem co mam robic. Kolezanka jeszcze nic nie wie o tym ze zgubilam.. Jutro z nia pogadam..

odkup inne ,nawet dwa razy droższe łoooo jezuu.albo zdejmij majtki i daj mu to co chcesz,Twoj wybór kobieto!co to w ogole za pytanie.

jeśli masz tą wiadomośc od niego na gg lub w smsie, to napisz mu, że albo oddaje albo zgłaszasz sprawę na policję- dowód masz co za bezczelny typek :O

Gość AP AP AP AP
Moze jedz do niego z bratem lub kolega i ta kolezanka- w grupie razniej. SAMA NIE SPOTYKAJ SIE Z NIM, bo moze zrobic Ci krzywde.

Gość brykajaca siksa
istny kretynizm zeby w ogole umawiac sie z nieznajomym kolesiem poza miastem..co do kolczyka to hmm kumpela powinna zrozumiec sytuacje..chyba ze suie dasz bzyknac i sprawa rozwiazana:D

Gość jakajaka
bo ty jestes nienormalną kretynką zeby sie umawiac z facetem z netu i od razu jechac z nim samochodem gdzies:O i to tak od razu:O

Gość jakajaka
kolczyk za sex... w pewnym sensie byłabys "galerianką" jak to mówia o sobie inne dziewuchy:D

Gość brykajaca siksa
proponuje spuscic majtki- wypiac sie- policzyc do 20 i zgarnac kolczyka hha:p

Gość brykajaca siksa
to dla odmiany daj mu od przodu:D albo wez do buzi:p

Dlatego podstawowa zasada randkowania: na pierwszą randkę umawiamy się w miejscu publicznym. A randka z kolesiem z neta jest randka o podwyższonym ryzyku. Nie rozumiem jak można pojechać z nieznajomym, jego samochodem w leśną głusz.

Gość Ales glupiaaaaaaaaaaa
Jak but z lewej nogi,myslisz ,ze wszyscy Ci zaraz uwierzymy w ten absurd?

Gość no dramat...
laska ty jakaś psychiczna jesteś, jechać z nieznajomym za miasto... masakra skąd biorą się takie głupie dziewuchy! Bez przerwy piszą na necie o morderstwach, gwałtach i zaginięciach. Nie martw się o kolczyki, lepiej kup sobie gumowy młotek i palnij się parę razy w łeb może zmądrzejesz...

Kochana teraz musisz przeprosić koleżankę na kolanach i mieć nadzieję, że ci wybaczy. A na przyszłość umawiaj się z facetami na pierwszą randkę najlepiej do restauracji. Można pogadać, jest bezpiecznie, możesz ocenić jego klasę a w razie czego szybko się pożegnać. Spacer w parku jest bardzo romantyczny i wskazany ale na którejś z kolei randce. Na pierwszej -nie.

Gość Twoja Kolezanka
.. błąd zrobila ze pozyczyla ci kolczyki które są jakąś pamiątka, powinna sie z tym liczyć ze mozesz zgubić,Wyjasnij jej całą sytuację,w ramach rekompensaty zabierz ją na zakupy i jek coś odkup innego co sobie by wybrala jak wiesz ze takich kolczyków juz nie da razdy

Gość magiczna noc
jak dla mnie to jestes troche szalona ze pojechałas z nieznajomym facetem za miasta i ty sie zdziwiłas ze on chciał seksu wiadomo ze jak znajomosc przez internet to tylko chodzi o seksc a co do kolczyka to masz problem albo mu sie dasz albo nici z kolczyka :):):)