Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć już blisko

Nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość Śmierć już blisko

Jezu, nie wiem co mam robić. Moja dziewczyna byłą cały czas przy mnie ale pewnego razu powiedziała ze zostaje w domu i nie idzie do pracy bo jest chora, ale zdziwiłem się bo wyglkądała na zdrową. A więc poczekałem przed blokiem 15 minut, a wtedy wlazł jakis facet. Śledziłem. Czekałem. Po 40 minutcha czekania wszedłem do mieszkania i zobaczyłem ją nago i jego. Ręce mi drża nie wiem coo mam robić.

Gość allleee
jak to "wszedłeś do jej mieszkania" ???

Gość nijakto prowokacja -p

Gość Śmierć już blisko
Jak zareagowali ? Nie wiem wziąłem zdiąłem obrazek rzuciłem w nich i wyszedłem na dwór i cały dzień jeździłem samochodem. Nie wiem co mam robić było to tydzień temu. A miałem kluczyki.

No dobra, ale co....??? To zdarzyło sie tydzień temu i....? chyba mieliscie jakikolwiek kontakt w tym czasie...?

to bardzo bolesne, ale gdyby to mialo być przyczyną śmierci, ludzkość zginęłaby przed zejściem z drzewa. To się stało po to, abys mógł pokochać inną wartościową dziewczynę.

Gość Śmierć już blisko
Ona była jedyną, byłem z nią 3 lata nie wiem co się nagla stało. Tak mieliśmy kontakt ona wyjechała do swoich rodziców na wieś aja tu siedze w domu i nie wiem co robić.

Przede wszystkim porozmawiajcie. Takie unikanie kontaktu, rozmowy nic nie da. Będziesz tylko pogrążał sie w myślach...

Gość Śmierć już blisko
Nie wiem nic już teraz. On chce bym jej wybaczyła ale nie moge.

Bądź mężczyzną idz do baru upij się i znjdź dziewczyne na jedna noc i pomyśl co ci zrobiła i że masz ją gdzieś

"Nie wiem nic już teraz. On chce bym jej wybaczyła ale nie moge. " Że co....? :O wybaczyła...? On chce...? :O :O :O

Gość Ales glupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nad czym TY sie zastanawiasz? Wez sie rozpedz i kopnij w dupe,zeby ja trzy dni w powietrzu karmili.