Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAP NK

Ginekolog Śląsk

Polecane posty

Gość DAP NK

Witam, szukam ginekologa - kobiety na terenie Śląska takiego, żeby w miejscu, gdzie przyjmuje, można było kompleksowo załatwić wszystkie badania typu USG, cytologia i inne związane ze zwykłymi rutynowymi wizytami ginekologicznym, ale również - tak przyszłościowo - z prowadzeniem ciąży. Do tej pory chodziłam do zwykłego lekarza na NFZ, który nie miał np. USG. Chciałabym na stałe przejść do innego lekarza pod kątem ewentualnej przyszłej ciąży, który przyjmuje w kompleksowo wyposażonej przychodni. Zastanawiam się nad 6 paniami dr: Ewa Grzesiak - Kubica Lucyna Kobielska Wioletta Warcholińska - Rozmus Aneta Walaszek Magdalena Piwowarczyk Dagmara Makowska - Mainka. Jeśli leczycie się u nich, proszę o info, jak wygląda kompleksowość usług i gdzie dokładnie przyjmują, ewentualnie linki do stron internetowych. Z góry dziękuję

Gość DAP NK
Jakiś mam opór przed ginekologiem - facetem... Wiem, wiem, że w szpitalu potem kto się napatoczy na dyżurze, to nie będzie zmiłuj, ale póki mam prawo wyboru, chcę wybrać kogoś wśród ginekolożek ;-)

Gość nie wiem jaki zakres ślaska
cię interesuje, ale polecam serdecznie dr Agnieszkę Zemanek - Wojnowską z Bielska. Ginekolog położnik. Tu wszystkie namiary na nią: www.wojnowscy.pl

LUCYNA KOBIELSKA dwa cytaty z forum: "Serdecznie polecam wszystkim p.dr Lucynę KOBIELSKĄ z Kliniki Ginekologii w CSK Ligota! To nie tylko świetny fachowiec,ale także przemiła i ciepła osoba. Prowadzi moją obecną ciążę, kt.,mam nadzieję szczęśliwy finał już za tydzień. Mój mąż stwierdził: "Ta kobieta przywróciła mi wiarę w lekarzy!" Dziewczyny! Walcie do niej jak w dym!" "rzeczywiście Pani doktor jest super, prowadziła moje 2 ciąże ( 2 miesiące temu urodziłam córcię), mojej mamie pomogła w dolegliwościach menopauzy. jak bym potrzebowała on Pani Doktor pomocy w sprawie jakiegoś specjalisty też pomoże, bo jest poprostu aniołem" stronka z jednym z adresów, z opiniami: http://www.znanylekarz.pl/3745/gabinet-ginekologiczny-l-kobielska/ginekolog/katowice ale głowy nie daję czy jeszcze tam przyjmuje.. tu za to przyjmuje na pewno: http://www.bazamedyczna.net/28885_kobielska_lucyna_ginekolog.html

Gość korci mnie wiec napisze
pewna pani doktor z bb, wspominana powyzej, tak dba o swoja opinie ze chce pozywac portale internetowe z negatywne opinie ich uzytkownikow. moze lepeij sie zastanowic nad wizyta....

korci mnie więc napisze - hym kurcze nie widziałam nigdzie negatywnych opinii o dr Zemanek a leczę się u niej już 2 lata, daj proszę linka chętnie poczytam, w sumie warto wiedzieć jak ktos ma jej coś do zarzucenia i co. Ja póki jestem bardzo zadowolona z niej, w ciążę co prawda nie zaszłam po mimo leczenia, ale to chyba nie koniecznie jej wina.

poczytałam na portalu znanylekarz.pl opinie ma mieszane rzeczywiście, nie wiem czy o ten portal chodziło. Nie wiem, może pomyślę nad konsultacją u innego gina, choć jak mówię - mi się nigdy nic nieprzyjemnego, ani nic co by mnie zaniepokoiło u niej nie zdarzyło. Choć efektów leczenia brak jak wspominałam...

Gość korci mnie wiec napisze
nie ma negatywnych bo musza usuwac, zeby sie nie sadzic... zenada

Gość od zalogowanego uzytkownika

Gość DAP NK
A moim zdaniem nie ma coś się za bardzo przejmować opiniami, bo nie ma lekarza, który miałby tylko pozytywne oceny. A czasem ludzie też takie bzdury wypisują, że nie dziwię się, że mogą zostać pozwani. Trzeba pochodzić i posprawdzać, a nie słuchać opinii ludzi, bo wg nich np. należałoby się leczyć wodą od Zbigniewa Nowaka ;-) graminis - dzięki wielkie, to już coś jak na początek, na pewno skorzystam z Twoich informacji

Gość Aga P
Ja polecam Pania DR Piwowarczyk Swietny lekarz i przesympatyczna osoba Zawsze mozna na Panią DR liczyć Pozdr

Gość zadowolona pacjentka
Co prawda już troszkę czasu minęło od Twojego pytania ale może moja opinia jeszcze się przyda, jeśli nie Tobie to innym kobitkom. Ja jestem pacjentką dr Grzesiak-Kubicy, prowadziła moja ciążę i z czystym sumieniem mogę jej wystawić jak najbardziej pozytywną ocenę. Jest kompetentną lekarką, dociekliwą jeśli chodzi o leczenie, dzięki niej moja Córa urodziła się zdrowa bo odpowiednio wcześniej wyleczyła mnie z upierdliwej bakterii. Wykonywała również cesarkę, która przebiegła szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. W kontakcie bezpośrednim też jest bardzo sympatyczna, taka "równa babka". Przyjmuje w gabinecie w Katowicach na ul. Lelków. I oczywiście można wykonać tam kompleksowo wszystkie badania, łącznie z cytologią i badaniem krwi. Godna polecenia jest również p. dr Lucyna Kobielska. Miałam z nią styczność w szpitalu jak i w jej gabinecie. Jest bardzo sympatyczna i delikatna. I skuteczna w leczeniu co najważniejsze. Co prawda byłam u niej z moją córeczką (zajmuje się również dolegliwościami malutkich kobietek) ale z jej podejścia i przebiegu leczenia byłam bardzo zadowolona. Pozytywne opinie słyszałam też z ust Kobitki, będącej jej pacjentką, która leżała ze mną na oddziale. Powodzenia w wyborze lekarza bo pamiętam, że przed ciążą też się z tym borykałam. Na szczęście dobrze trafiłam czego i Wam Kobitki życzę :-)

Gość gość
Zajrzyj sobie na http://serafinclinic.pl/ odkryłam ich przez przypadek i juz zostałam, wszystko załatwisz bezproblemowo

Gość Razka
Chodziłam jakiś czas do ginekologa i bardzo sie zrazilam, nie zauważył u mnie nadżerki... teraz chodzę do dr Serafina, ma klinikę w Gliwicach - Serafin Clinic i wszystko jest w porządku