Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InkaSpinka 1122

Jak odzyskać męża???

Polecane posty

Gość InkaSpinka 1122

Rok temu zaczeły się nasze kłopoty małżenskie wczesniej bylismy szczęsliwą i kochającą sie parą dla której nie bylo problemów do rozwiąznai ale zaczeliśmy się od siebie oddalać ja dużo pracowałam on też z dnia na dzięn stawaliśmy się sobie coraz bardziej obcy az w koncu rozstaliśmy się potem jeszce kilka razy próbowalismy ale ja nie dawałam rady wydawał mi się bardzo obcy zrobiłam mu wiele przykrości i krzywd bo on bardzo się starał żeby było ok a ja go odrzycałąm teraz uświadomiłam sobie ze nie moge żyć beż niego i tylo z nim mogę być naprawdę szczęsliwa on mnie nadal kocha mial złozyc pozew o rozwod ale tego nie zrobił bo wciaz mnie kocha ale nie chce być ze mną bo boi się kolejnego odrzucenia co robić???

Gość rwerwerwrwerwe
Pokazywać jak bardzo Ci zależy i być przygotowana na to że zajmie Ci duuuuuuużo czasu zanim on jakkolwiek odpowie na twoje gesty...cierpliwość i wiara...jak będziesz chciała to odzyskasz...ale swoje za swoje usłyszysz i wycierpisz....Odwagi i wytrwałości....

Gość InkaSpinka 1122
dziękuje:)starania juz rozpoczęłam i mam nedzieje że mi się uda

Gość bdfhdhjdgghfgh
Musisz tylko być cholernie cierpliwa...., bo na początku myślę że utopi cię w żalu który w nim zalega...jak tyle wytrzymał, myślę że nadal jest Twój...tylko bądź dla niego,tylko dla niego...ON TO MUSI WIDZIEĆ ZE DLA NIEGO....

Gość InkaSpinka 1122
jestem przygotowana na to że na początku może być cięzko ale znose wszystko by tylko móc z nim być znowu już na zawsze...

Gość ale powiedz
zdradzilas go

Gość InkaSpinka 1122
nie