Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aahhhhaaaah

coś się konczy...

Polecane posty

Gość aahhhhaaaah

Sama juz nie wiem co zrobic. w sobote wyjezdzam na studia. a moj chlopak chce mnie zostawic. tzn wiem,ze mnie kocha ale uwaza ze nie wytrzyma zycia na odleglosc, spotkan tylko w weekendy. Nie daje sobie tego przetłumaczyc ,ze to jets do zniesienia. nie ma takiej opcji zeby jechal tam ze mna. teraz jest bardzo , bardzo nerwowa atmosfera. Sama nie wiem co robic. Dostalam sie wlasnie na wymarzona farmacje. on nie mial szansy isc na studia poza nasze miasto....chcialabym sie rozwijac, ale jednoczesnie nie chce go stracic... to wszystko takie trudne. bardzo sie zaangazowalam, poza tym boje sie ,ze nie bede potrafila juz ulozyc sobie zycia....

Gość laracroft15
idz na studia

Gość Tanceeerka
jestes taka mloda, zycie pokaze jeszcze, nie martw o przyszlosc..... jedz! studiuj! trzymam kciuki! jak jestescie sobiepisani to przetwacie i to... 🌼

Gość rety rety
nie rezygnuj ze studiow dla faceta.. i to jeszcze z takich studiow. a facet jak kocha to sie otrzasnie i przezyje spotkania tylko w weekendy

Gość salomonka
w sobote wyjezdzam na studia. a moj chlopak chce mnie zostawic. tzn wiem,ze mnie kocha a skąd to wiesz? bo jego zachowanie raczej na to w tym przypadku nie wskazuje...Powiedział ci? :D Jeśli słowa przeczą czynom - wierz czynom