Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etesz

w wiecznej kropce? pomozcie!!!

Polecane posty

Gość etesz

Witam wszystkich! Chciałabym podzielic się moim problem. Polega na tym ze chodze 5 lat z chlopakiem i chciałąbym juz jakis krok do przodu ale narazie cisza... a dlaczego? chlopak jest w moim wieku ale olal szkole i ma 3 lata w plecy... teraz ma ostatni rok w szkole i ma mature i egzamin zwodowy. Do tej pory mial prace na wakcje wyjezdzal za granice albo mial cos w polsce. Chodzi o to ze rozmawiałam z nim i powiedzial mi ze po szkoel wyejdziemy na kilka miesiecy zarobimy kase i zaczniemy msylec , mieszkanie zareczyny itd... mi sie do slubu nie spierszy, ale poprostu chcialabym ten krok dalej.. nie wiem czy rozumiecie? ja wiem ze on zapewnia ze teraz nie moze nic zrobic bo mieszka z mama itd... ale jak widze ze dookola mnie tyle kolezanek ulozylo sobie zycie.. a ja dalej mam czekac... to mnei taki dol lapie... bo jestem ciagle w wielkiej nie wiadomej.. czy zmieniac tu prace a mam ja ale nie zwiazana z zawodem a raczej chcialabym zwiazana z zawodem , czy szukac mieszkania? jak sobie z tym wszystkim radzic? i czy sie przejmowac?

ty nie myslisz o slubie a on nie mysli nawet o jednym kroku dalej....nie dziwie sie tobie ze jest ci ciezko ....nie mozna bawic sie w zycie pojedynczo, bedac jednoczesnie w zwiazku...

Gość etesz
A mi kabel Usb- dokladnie... ja nie chce jescze wychodzic za maz a mowiac ze chce krok dalej czyli potrzebuej zapewnienia ze bedziemy razem meiszkac itd chodz wiem, ze przez rok moze zdarzyc sie wsyztsko! i to nie jest tak ze on nie chce nie zeby go bronic ale to jest tak ze on mowi ze teraz nie ma mozliwosci i ze ja tylko skonczy szkole to uderzamy do pracy zalatwil nam nawet juz... ale mi czasem to cierplowosc sie kaczy ale wiem ze warto na niego czekac tylko jak sobie radzic z uwagami keidy slub? kiedy wrescie cos razem a zwlaszcza te uwagi leca od rodzicow naszych badz od kolezanek