Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norma jean

WTF?????????????

Polecane posty

Gość norma jean

Jestem zdrową 27-letnia laska..kocham seks...kocham sie bawic...jestem spontaniczna..otwarta na eksperymenty...dzwonię do swojego faceta...chce poświntuszyć, a tu słyszę...."zadzwoń do mnie później bo muszę zjeść kanapkę"...god damn it....czy są tu jacyś faceci? prawdziwi mężczyźni? Gotowi docenić kobietę?

Gość rety rety
moze chcesz telefon do mojego??

Gość norma jean
nie bede ci bruździć...za bardzo szanuje kobiety...ale szlak mnie trafia...ze tylu facetów narzeka na drętwe laski a ja trafiłam na drętwego kolesia...

Gość nocny doradca
Pocieszyłbym Cię, ale właśnie jem kolację. Napisz coś później.

Gość norma jean
nocny doradca...fajny diss...respect...:)

Gość ona rozchmurzona
Ja mam to samo. Mam ogromny temerament i jak coś robię to na całego. A moj facet jest rozmarzonym flegmatykiem. Czasami czuje sie po prostu niezaspokojona. Ja rozumiem ze ktoś pracuje i jest zmeczony, ale ja też pracuje a na seks mam ochote zawsze. I teraz mam pytanie: Jak tu nie zdradzać? Co z tego ze jest miły kochany, jak nie zaspokaja mnie w lozku? Możecie sie smiac ale to jest naprawde problem i rozumiem autorke w 100%.

Gość norma jean
ona rozchmurzona...kocham cie...centralnie....wlasnie przed chwila zadzwonil...powiedzialam.."sorry ale teraz ja musze "zjesc kanapke..." i tyle...

Gość norma jean
nie wiem...ja juz jestem na skraju wytrzymałości...nie wiem co sie z tymi kolesiami porobiło...wymiękam...