Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebricen

CHCE FACETA A NIE CIPY

Polecane posty

Gość celebricen

Chce faceta ,ktory doceni moja kobiecość, a nie jakiejś cieplej kluchy...sa tu tacy?

Gość celebricen
no bez jaj...czas strzelić sobie w łeb...

Gość celebricen
może spotkajmy się dziewczyny...coraz częściej myślę o spotkaniu z kobietą...czuję,żę mnie zrozumie, że da mi to czego mi trzeba...

Gość do celebricen
A kto wg Ciebie jest ciepla klucha, a kto nie jest :D ???

Gość celebricen
ciepla klucha -cipa to wlasnie takie facet jak wyżej wymieniony...prawdziwy facet powinien zareagować albo wykazać chociaż trochę inicjatywy ..jesli jest gejem ok, nie mam nic przeciwko tylko niech mi powie nie będę tracić czasu....

Gość do celebricen
prawdziwy facet powinien zareagować albo wykazać chociaż trochę inicjatywy Nie rozumiem. Nigdzie nie ma mowy o zadnej inicjatywie w porzednich twoich wypoiwedziach ? Piszesz tylko cos o docenieniu kobiecosci.

Gość celebricen
wyjasniam...podbijam do goscia...z którym jestem dwa lata....przez telefon...chce troche. dac mu siebie...jesli rozumiecie o co chodzi a on mnoie zlewa...i tak juz jest od dawna...

Gość ech no to o co ci babo chodzi
2 lata? ale wy para jestescie, czy Ciebuie tylko cipa swedzi, dziecko? moze opowiedz historie od poczatku do konca, a nie sie rzucasz....... co za.......

Gość celebricen
nie swedzi mnie cipcia...jestem normalna zdrowa kobieta,ktora potrzebuje faceta...a nie goscia...udajacego faceta...owszem lubie sie przytulic seks to nie wszystko...ale nie mamy po "nascie " lat chce pasji namietnosci...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rżnąć ci się chce
rżnij głupa dalej

Gość ja cię wymłócejak chcesz
tak,ze zapomniśz jak do domu wrócić

Gość nie wiem już nic
Dajecie d00py sk00rwielom, a wrażliwców nie dostrzegacie! Samych samców alfa chcecie i potem dominują w społeczeństwie sami sk00rwiele polscy . . . złodzieje, łobuzy, babiarze . . . d00piciele Kochanki tylko takie są wartościowe, które mąż zapłodni (bo sam seks bez reprodukcji to jest bez sensu). Musi mieć samiec współczynnik dzietności 4.2 dzietności na kobietę [2.1 kochance musi zrobić i 2.1 żonie plus dzieci dorobione naiwnemu sąsiadowi, bądź koleżankom ze szkolenia lub pracy].