Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka0010

plamienie z zagniezdzajacego sie zarodka

Polecane posty

Gość Anka0010

hej okres spoznia mi sie juz tydzien.. dzis dostalam takiego leciutkiego plamienia, ale nie krew tylko taki jakby brazowy sluz.. dosc rzadki.. czy to moze byc ten sluz z zagniezdzajacego sie zarodka?? na test jest u mnie jeszcze za wczesniej

Czasem organizm sie czysci na poczatku ciazy i wystepuje takie plamienie ale lekarz zawsze zaznaczal mi ze nie moze byc rozowe bo wtedy jest swieza krew i to zle rokuje ale jesli jest brunatne to ma prawo.Pozdrawiam

Gość Anka0010
a ile takie plamienie moze potrwać jesli to ciaza?? czytalam gdzies ze zagniezdzanie sie jajeczka moze trwac max 12 dni..

jesli ci sie spoznia okres o tydzien to wcale nie jest za wczesnie...test mozna zrobic juz pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki wiec zrob ten test bedziesz miala pewnosc:)

Gość Karmelka98765
Czesc dziewczyny ja mialam takie plamienie tydzien temu a bez @ juz 2 ydzien tylko bol sutkow i 4 pozytywne testy jak myslicie czy to bankowo ciaza bo boje sie ze testy mnie oszukaly a lekarz za tydzien

Gość Anka0010
noo, 4 testy raczej by nie oklamaly, rgatulacje dla przyszlej mamy :) a opowiedz o swoich plamieniach, duzo ich bylo, byly geste czy rzadkie i jakiego koloru??