Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaaaaaaaaaaano

czy wy kobiety tez tak robicie?

Polecane posty

Gość nojaaaaaaaaaaano

czesto prosicie swojego faceta o podwiezienie gdzies, przywiezienie itp. czy raczej jestescie pod tym wzgledem samodzielne? :P

Gość 1234567.......
ja mam prawo jazdy wiec nie potrzebuje łaski od nikogo :)

Gość ja mojego na razie
prosze o takie rzeczy choc nie za czesto, ale juz niedlugo bo robie prawko;) wiec autko bedzie mi udostepnial

hmm ja nie proszę- ale oznajmiam dla mnie to naturalne- że pewne rzeczy trzeba jechać i załatwić bądź kupić on mnie nie prosi o zrobienie obiadu ja o załatwienie czegoś za pomocą samochodu

Jeszcze czego:D:D Do niedawna posiadałam własne 4 kółka, ale teraz zostały mi z nich tylko 2 i bagażnik:D:D Więc nie jestem już w tym względzie samodzielna. Ale jak chce samochód to mu oznajmiam, że MIIIIIIIIIIIIIIISIUUUUUUUUUUU nie porysuje go. I biorę:D

Gość nojaaaaaaano
zapomnialam dodac, ze pytanie do kobiet ktore nie posiadaja prawa jazdy:P jeszcze!:)

Gość pauleena
ja tak robię, bo niestety nie mam prawka ani auta :( ale chcę miec chociaż prawko, bo mi mój facet czasem robi łaskę i mnie to troszkę złości :(

Prawo jazdy to wymysł szatana:D:D Nie róbcie. Ja 2 razy przyrysowałam ukochaną renię mojego faceta co nie kończyło się wcale tak optymistycznie jak w reklamie hedenszoulders:D Mówie wam. Prawo jazdy to zło!

Gość ja mojego na razie
moj stwierszil ze jak zdam prawko to on mi da auto ale najpierw mnie nauczy jezdzic:D:D:D to wlasciwie ja nie wiem po co na to prawko poszlam:D

Samochód mam JA :P prawko mamy oboje. Ale to on częściej jeździ autkiem, bo potrzebuje go do pracy, a ja dojeżdżam komunikacją miejską, bo szybciej (40 minut zamiast ponad godzinę), taniej i wygodniej (książkę można poczytać :) ). Jeśli potrzebuję samochodu, to nie ma to tamto, kluczyki i koniec. Nie, no nie jestem taka zołza, kompromis wchodzi w grę ;) A jak chcę aby po mnie przyjechał (tak jak np dziś, do pracy), to to mówię, a on przyjeżdża. Zgarnia mnie z imprez (o ile nie idziemy razem). Zawozi na lotnisko czy dworzec. I odbiera oczywiście. Ale na odwrót to też działa :)

Gość perełka90
niestety non stop, ale mu to nie przeszkadza i robi to z przyjemnoscia:)

Gość a ja sam pytam
moja dziewczyna nie ma prawka i dla mnie to naturalne że ją zawioze tam gdzie potrzebuje - jeżeli mam tylko czas. Jak zrobi prawko to przynajmniej narazie niewiele sie zmieni bo auto mamy jedno i jest mi ono niezbedne w pracy