Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika12321

kocham go

Polecane posty

Gość Weronika12321

mam cudownego chłopaka którego bardzo kocham spodziewamy się dziecka nie wiem jak mu udowodnic swoją miłośc bo go skrzywdziłam okłamywałam go były to drobnostki ale jednak się zdarzyło jak mam to naprawic moje kłamstwa nie były wielkie a nawet to nie były kłamstwa po prostu bałam się nie których rzeczy mu powiedziec kocham go z całego serduszko przemyslałam to wszystko i jestem znim całkowicie szczera błagam niech mi ktos pomoze jak mam uratowac ten zwiosek żeby było jak dawniej dzisiejszy dzien był cudowny ja sie staram jak mog ale jak ja mog mu to jeszcze udowodnic bo naprawde pragnę z nim spedzic reszte życia po prostu kocham go i nie chce bez niego życ

Gość Weronika12321
chyba spełnie jego najwieksze marzenie i zrobie mu dobrze ustami z połykiem razem z mojąnajlepszą koleżanką która mu się bardzo podoba. ja tak bardzo go kocham, czy tak mu udowodnie moja miłość? chce naprawić wszystkie błędy i kłamstwa!:(

Gość weronika12321
:(błagam

Gość weronika12321
kur...ni to nie ja pisałam pred ostatniego postu wiec zamknij sie jak nie masz dobrej rady

Gość weronika12321
trzeba być skończonym debilem żeby się podszywać:/ niech ktoś doradzi! może łatwiej wam będzie jeśli wyjaśnie o co chodziło z tymi kłamstwami, za co się gniewa itd otóż dowiedział się że jako studentka dorabiałam sobie przyjmując w weekendy meżczyzn. on nie rozumie ze miałam trudną sytuacje finansową i wkurza go że nie powiedziałam odrazu. jak mam go przekonać że to przeszłość i że go kocham i naszą małą fasolkę w moim brzuszku???:( :( :(

Gość weronika123prawdziwa
kurw to jest do dupy takie to smiesne ze sie po de mnie podpisujecie kretyni nara

Gość dzisiaj już nic mądrego
nie usłyszysz. O tej porze to przeważają degeneracji (są wyjątki oczywiście ;p). Lepiej jutro zapytaj .... yyyhh znaczy dzisaj (o kurwa to już ta godzina ???) tylko o "normalnej" porze.

Gość ghjklmposjdh
o kurwa ja pier.....,raczej go nie przekonasz,sam bedzie musial podjac decyzje czy chce dalej z toba byc czy nie, to nie jest jakas blahostka, ty oddawalas sie za kase, dla niego bedzie to trudno zrozumiec dlaczego mu o tym nie powiedzialas i dlaczego to robilas,raczej mu nie udowodnisz niczym,trzeba bylo mu nie mowic o tym

to forum jest beznadziejne! podszywają się i dokuczają i tylko dlatego że raz obciągnęłam studentowi z nigerii:( to było tylko raz i po pijaku!!!

ja sie kurwa za kase nie oddawałam idioci nie idzie polegac tu na nikim pewnie macie po 13 lat

tylko czasem za free ale wolno mi , mam już 18 lat i jestem dorosła!

Gość weronika12321
juz mam czarny nic wiec nie piszcie za mnie

Gość jesteś jednoo
wielkie czarne nic:P