Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olgaa19

pomocyy

Polecane posty

w sobote w nocy wspolzylam z chlopakiem. o 14 wzielam tabletke w sobote. w niedziele tez. a o 12 w nocy wzielam deprim w niedziele i bralam 3 dni. warto wspomniec ze jesli chodzi o tabsy anty to bralam od czwartku

ja sie nie chwale tylko pytam czy deprim moze wplynac na antykoncepcje i czy grozi mi ciaza

Gość 1234567.......
z tego co wiem to innego rodzaju leki nie mają wpływu na działanie tabletek antykoncepcyjnych ....przynajmniej ja nic na ten temat nie wiem ...zawsze jak idę do lekarza z jakimś schorzeniem i pyta się mnie czy zażywam jakieś leki a ja wymieniam tab anty lekarz zawsze mówi że to akurat nie ma wpływu

Gość 1234567.......
na prawdę nie umiem Ci powiedzieć czy akurat ten lek ma takie a nie inne działanie ale trzeba brać też pod uwagę to że każdy organizm jest inny zawsze możesz zapytać swojego ginekologa przy najbliższej wizycie

Gość od zawsze wiadomo że dziurawie
c osłabia działanie tabletek anty. A dzirawiec to główny składnik Deprimu. Ale jak bardzo osłabia to ci nie powiem, bo nie jestem ani farmaceutą ani lekarzem

Co się stało to się nie odstanie, w ramach odstresowania się zrób buciki dla dziecka na drutach. Jak jesteś w ciązy to się przydadzą, a jak nie to noś sobie przy torbie i za kazdym razem jak będziesz chiała się kochac to sobie popatrz na nie;)

Gość od zawsze wiadomo że dziurawie
a na marginesie - po co o północy brałaś tabletki uspakajające? One nasenne raczej nie są

bralam te tabletki poniewaz czasami w nocy zdarza mi sie zgrzytac zebami. wiec myslalam ze moze to zadziala jakos uspokajajaco i nie bede zgrzytac. czyli jednak moge zajsc..

olga poczekaj trochę i zrób sobie test poprostu, albo dla ginekologa idź po poradę a nie denerwuj się

no teraz to juz za pozno. a ile zyje plemnik w organizmie? bo jesli wspolzylam w sobote a w niedziele wzlielam anty o 14 a deprim o 12 to anty sie juz wchlonelo...

Gość A wezzesz
pudelko z DEPRIMU,i przeczytaj,na kazdym opakowaniu czy ulotce pisze;stosowanie z innymi lekami.