Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panaxd

Czy wyslalyscie kiedys nagie foty jakiemus chlopakowi

Polecane posty

Nie koniecznie chlopakowi , ale osobie ktora nie koniecznie znalyscie (NA wylot / ufalyscie) , chlopakowi z neta czy dlatego ze ktos was prosil ? Dlaczego, jakie to mialo konsekfencjie , jak sie czulyscie?

Wlasnie przerabiam taki temat na lekcji 'treningu socialnym' ze tak powiem :P i mnie to poruszylo:)

Gość 1234567.......
nigdy bym nie wysłała tego typu fotek nikomu ....nie miałabym na tyle zaufania a wiesz co on zrobi z tymi fotkami za jakiś czas ?...czy nie staniesz się gwiazdą jakiegoś portalu ?...a jak trafisz na świra to jeszcze posunie się do szantażu kiedyś tutaj na forum dziewczyna prosiła o pomoc była z facetem 2 lata i pozwoliła na kręcenie filmów podczas seksu ponoć to miała być pamiątka dla nich na stare lata ....po czasie doszła do wniosku że nic z tego związku nie będzie i facet zaczął ją szantażować że jak odejdzie to wrzuci filmy w net jak widać trzeba sie 100 razy zastanowić za nim się wyrazi zgodzę na coś takiego lub na wysłanie intymnych fotek

Gość ja tak a co
?

Wiem, cos takiego jest czestym problemem dziewczyn w wieku 14-20 lat :) zaczyna on sie od drobnostek ,niewinnych fotek z wiekrzym dekoldem a konczy na... mozna sie domyslec. Ja kiedys bylam okropnie zakochana w pewnym chloopaku to bylo kilka lat temu jeszcze w gimnazjum . Moglabym zrobic dla niego wszystko, widac zauwazyl to . Bylismy razem przez kilka mies, i tez robilismy foty takie sesje razem, w tym rzecz ze on po krotkim czasie wycial siebie za pomoca edytora i pokazal foty naszym wspolnym kolega Zerwalam z nim, chcialam podac go do sondu ale skonczylo sie na poradni, i prawniku . Okropnie cierpialam, emocionalnie nie dawalo mi to spokoju czulam sie wszystkiego winna, bylam na kilku wizytach u psychologa ;) teraz nie mamy ze soba kontaktu, w sumie 1/2 dziewczyn uwaza go za dupka a ja nie mysle juz o tym wcale. Mysle ze ten topik odstraszy mlode dziewczyny od chwalenia sie cialem..