Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hazel

mam się spotkać z moim ex..

Polecane posty

dzisiaj wieczorem, nie widzieliśmy się ponad 3 miesiące i teraz zgrywamy super kumpli :o masakra ale mam stresa!!!! jak myślicie będzie chciał do mnie wrócić? :D

Gość telenowelaaaaaaaaa
zgrywacie super kumpli, a nie widzieliscie sie ponad 3 miesiace? super. kto tutaj odstawia wieksza szopke? pewnie ty.....

Gość oczy nieba
przez 3 miesiące nie znalazł innej dupy i przypomniał sobie o tobie

Gość glupia bys byla jakbys
do niego wrocila. Ale zrobisz co bedziesz chciala. pewnie wyszlal sie przez 3 miesiace ale nie znalazl nikogo na stale. Dla niego to zabawa

nie widzieliśmy się tyle bo mnie nie było w mieście przez te 3 miesiące, hmm wcale nie chcę do niego wracać ale szczerze mówiąc poczułabym dziką satysfakcję gdyby on chciał, troszke bym się wtedy na nim odegrała heheheh:P

A po co ma do Ciebie wracać? Przecież się rozstaliście. To już spotkać się nie można na stopie kumpelskiej? :(

Gość bmi bmi jakie masz
a kto kogo rzucil?

Gość do hazel
jestes strasznie nie dojrzała... nie potrafisz spojrzec prawdzie w oczy: koniec to koniec...

tak wiem że w tej sprawie mam bardzo niedojrzałe podejście, zerwanie wyszło z obu stron, co prawda ja miałam to ostatnie słowo, ale oboje dobrze wiedzieliśmy że nic z tego nie będzie, owszem można spotykać się na stopie kumpelskiej, zresztą raz na jakiś czas rozmawiamy, nie chcę do niego wracać, mam tylko żal o to ze nie próbował mnie zatrzymać, że poddał się bez walki, dlatego mówię ze fajnie by było gdyby chciał wrócić, dla mnie by to oznaczało że jednak coś dla niego znaczylam.. :o nie prześpie się z nim, bo jeśli już musicie wiedzieć to a) jestem jeszcze dziewicą i b) seks będę uprawiać z mężczyzną którego będę pewna, a nie pod wpływem emocji, nie ejstem głupią gówniarą żeby tak postępować :o