Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

spotkanie integracyjne to oficjalna inauguracja studiów czy nie?

Polecane posty

na stronie mojego uniwersytetu mam taką informację: spotkanie integracyjne studentów pierwszego roku odbędzie się wtedy i wtedy bla bla w sali jakiejs tam z opiekunem takim i takim. Jezeli z opiekunem i wogole to chyba jest takie bardziej oficjalne, co? Bo cholera nie wiem czy musze się ubrac na galowo czy nie. to będzie pierwszy dzień, nie chcę wyjsć na idiotkę. Pomóżcie jesli się orientujecie w tym :)

Gość hhhhlllll
koniecznie na galowo na inauguracje:) powodzenia

Gość hhhhllll
sory pomyłka, jak tam pisze?? spotkanie integracyjne to nie musi byc uroczyste

dziękuję :) ja wiem ze na inaugurację to na galowo ale tam jest napisane spotkanie integracyjne i nie wiem czy to jest to samo.ja wiem ze te moje wątpliwości moze są trochę smieszne ale naprawde mam dylemat :D

Ja tez mam takie spotkanie organizacyjne 30 wrzesnia, ale nie trzeba sie ubierac na galowo, poprostu podziela nas na grupy i bedzie spotkanie z opiekunami...no i powiedza kiedy jest rozpoczecie:)

ubierz sie na galowo. ja jak zaczynalam to mialam oficjalne rozpoczecie roku dla wszystkich studentow zaczynajacych studia w auli, a potem w mniejszej sali wykladowej mialam tylko z moim rokiem i opiekunem. Bedziecie rozmawiac o tym coi was czeka i wybierzecie waszego szefa grupy ;) ktory bedzie latal po dziekanatach, sekretariatach i zalatwial wasze sprawy

z tym ze to spotkanie integracyjne ma być juz z opiekuanmi grup no i na uczelni więc nie wiem czy to nie jest swego rodzaju inauguracja, cholera no :o

ale w tym samym dniu czy nie? bo ja mialam w tym samym jedno po drugim. A jesli masz np 30-go wrzesnia to ubierz sie normalnie.

mam napisane tylko tyle ze 29-go odbędzie się właśnie to spotkanie integracyjne. o innej inauguracji nie ma zadnej wzmianki. wiec mysle ze to moze być tylko to i wtedy raczej na galowo, co?

ja myślę ze na pewno obowiązkowe tylko zastanawiam się czy jest to oficjalne spotkanie czy nie.

Gość ubierz się jak chcesz
tylko nie zakładaj majtek

Gość jezeli to jest 29 wrzesnia
to nie jest to jakies oficjalne bardzo tylko takie organizacyjne wiec nie musisz na galowo. dopiero na inaugurację 1pazdziernika na galowo sie ubierz