Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avoniara

avon

Polecane posty

wczoraj widzialam juz ten temat ale dzis juz nie widze wiec zakldam swoj a teraz co moge polecic z tej firmy, co sama wyprubowalam i jestem zadowolona... no więc wczoraj dziewczyna zastanawiala sie nad pudrem z serii color trend.. mam go aktulnie i jestem z niego bardzo zadowolona i pare moich kolezanek tez polecam serum do zniszczonych koncowek (fajnie wygładza i wlosy sa po nim takie mieciutkie ) powiekszajacy blyszczyk do ust (ja kupilam za 17.90 teraz jest niestety za 28:/), balsamy do ciała serii avon naturals, zel do golenia sss, tusz do rzęs super chock i pełnia rzęs, zapach do ciała bocho chic, rowniez perfumki treselle , litle black dress, krem na cellulit solutions (fajnie wygładza i napina skore, po 2 opakowaniach widac efekty) jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze a narazie tyle poleca ktoś cos jeszcze ??:>

mnie odpowiadają niektóre produkty planet sp - szczególnie oliwkowa odżywka do włosów, no i maseczka błotna - oba te produkty są rewelacyjne :)

Gość ja uwielbiam właśnie
serum na koncówki, jest świetne, lepszego nie znalazłam a miałam też serum od fryzjera. Z tej samej serii jest tez preparat zimowa ochrona żeby się włosy nie elektryzowały - tez jest fajny, nie obciąza mi włosów. Lubiłam kiedyś tusze do rzęs, dawaly naturalny efekt, ale podkreslały mi rzęsy ładnie, nie wywoływały uczulenia czy podrażnienia a nosze soczewki... Ale od jakiegoś czasu juz nie kupuje. W zasadzie moje ulubione kosmetyki wycofali niestety juz dawno:/