Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamana matka

moja 15 letnia corka ma piersi DD...

Polecane posty

Gość jnj6yje6j
zostaw ją

No wiadomo, że lepiej chodzić bez biustonosza :) sama mam większy rozmiar i faktycznie biustonosze nawet pozornie dopasowane są niewygodne - choć dziwię się córce bo ja w jej wieku ze wstydu przez duży biust nie chciałam ćwiczyć na wf-ie (przez śliniących się kolegów oczywiście) ale widać teraz dziewczynki lubią eksponować swoje walory:/... a szkoda... Ale proponuję np. firmę Panache - w salonach bielizny są panie, które pomagają w doborze (potem po dopasowaniu rozmiaru można modeli szukać na allegro bo ceny zwalają z nóg). Dobrze (najlepiej) wg mnie sprawdzają się biustonosze sportowe np. Triumph model z miseczkami DD na 100% jest i na pewno nic nie uciska.

"nawet pozornie dopasowane są niewygodne" No jak są POZORNIE dopasowane to nic dziwnego, że są niewygodne. :classic_cool: I jak ktoś tam wyżej napisał, piersi DD wcale nie są duże. 😴

Gość edkowaaa
dobree daje 6/10

Gość dysiataconienosistanika
mam 14 lat, rozmiar b i nie nosze stanika. Nie ze względów seksulnych lecz komfortu.

Gość mama 15 stki
dużo młodych dziewczyn nie nosi stanika jak nie musi to raczej normalne

Gość gość
Boże ona miała 15 lat i ważyła 87 kg przy wzroście 164? Przecież to nadwaga 1 stopnia. Wystarczy obliczyć swoje BMI i wtedy wiemy czy ważymy odpowiednio czy może mamy niedowagę lub nadwagę/otyłość. A przy takim wzroście i przede wszystkim wieku powinna ważyć max 65 kg.

Gość gość
Patologia :(

Gość gość
Moja ma 12 l i juz w b sie nie miesci.stanik obowiazkowko nusisz z nia rozm