Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamana matka

moja 15 letnia corka ma piersi DD...

Polecane posty

Gość zaaalamana matka

i nie chce nosić stanika. mówi że jej nie wygodnie i że ją uciska. w szkole już 3 razy bylam wzywana w tej sprawie przez dyrektora ale co ja moge zrobić, na sile ja w niego nie wcisne . pomozcie jak ja przekonac do tego, bo aż wstyd mi z nia chodzic po ulicy jak jest cieplej :(:(

Gość zaalamana matka
ma ale ja w jej wieku nosilam stanik....

Rety, skoro ten stanik ją uciska to kup jej większy. Powinna nosić stanik dopasowany do rozmiaru i kształtu jej piersi. A jeżeli uprze się że nie chce nosić stanika, to trudno. Ma prawo nie nosić stanika.

Gość 1234567.......
jak kupicie jej dobrze dopasowany stanik nie będzie jej uciskał i na pewno wtedy będzie nosiła

Gość dfgf
jak nie bedzie nosila stanika rzy tak obfitym biuscie to grawitacja zrobi swoje.

Gość kolejna matka........
mam to samo :( moja córka też ma 15 lat i też ma DD. co prawda nosi stanik ale te komentarze ludzi....ja mam male piersi a ona ma takie duze...jak przechodzimy kolo grupy mezczyzn to zawsze leca teksty "hej cycatko", "podciagnij bluzke" albo "a sutki ci stercza?". nawet jak jestesmy na urodzinach w rodzinie to osoby od strony meza komentuja jej wyglad "a co ona juz ma takie piersi?" . Koledzy meza zawsze chca zeby corka siedziala z nami przy stole a raz zauwazylaem ze jeden z nich mial wzwod gdy patrzyl sie na jej biust :o

powiedz jej, że jak nie będzie nosiła stanika, to za 10 lat będzie miała cycki do kolan i żaden facet nie będzie jej chciał, zadziała :P

Gość zaalamana matka
a o co wam chodzilo z ta grawitacją ?

Gość zaalamana matka
jak ja wazyli w szkle ostatnio to wazyła 87 KG przy 164 CM wiec chyba wszytsko w normie...

Gość diddus
Znajdziesz odpowiedni rozmiar z firmy Marie Jo, Samanta, i cos na D chyba Dalia :D

Gość ja tez chodze
beztyle ze mam rozmiar 70B:P i dobrze mi tak:D

Gość 87kg to zajebista
norma ale w USA, wyślij ją do tamtejszej szkoły będzie ok. w Polsce niestety 164cm/87kg to gruba świnia zapasiona przez załamaną matkę która zupkę podaje w wannie a 2 danie w wiadrze, na deserek oczywiście paczka Lay'sów lub cukierki i masz swoje DD... :O

Gość tyxr
jesli to naprawde ona to ma super piersi:) wyglada na zgrabna ale stanik powinna nosic... przynajmniej do szkoły...

Po pierwsze, to powinna nosić stanik kiedy wychodzi w miejsca publiczne, a tym bardziej do szkoły bo jak przebiera się na wfie? cycusie na wierz?... ;/ w domu może sobie nie nosić i odpocząć, ja tak robię.. poza tym uważam, ze piersi na tym zdjęciu do raczej nie rozmiar DD i stad ucisk bo wg mnie nosi za mały rozmiar!!! zalecam poczytać i doinformować się na tej stronie http://stanikomania.blox.pl/html jak dobierać sobie właściwy rozmiar stanika. ZŁY STANIK MOŻE ZABIĆ, także jeżeli ja uciska to ma racje ze go nie chce. Ostatnio nawet czasopismo angora miała temat na temat staników. Polecam również stronę http://bra-fitter.prv.pl/. tutaj wpisawszy się swoje wymiary jest opisane jak się zmierzyć i wyliczany jest prawdopodobny odpowiedni rozmiar. Nie wiem z jakiego Pani miasta pochodzi, ale nie w każdym sklepie znajdzie pani ta odpowiedni rozmiar aby wszystko pasowało, zawsze jednak można zajrzeć na allegro. Powodzenia!

Gość nataaa
proponuję isc do salonu z buelizną gatunkową. jesli zalezy Ci na cenie zbey nie byla za wysoka to polecam 'esotiq' - staniki nie s atakie drogie a sa naprawde dobre! trzeba zmierzyc sie porzadnie pod biustem - jak yjdzie np 79 to bierzesz rozmiar pod biustem 75. jesli wyjdzie 75 to najlepiej wziac 70 bo sie rozciagnie troche - ale bedzie znakomicie lezał - nie uciskał. jesli chodzi o miske to musi lezec tak zeby nie odstawała.

Gość ghhy5j5y
zostaw ją w spokoju

Gość kolejna durna matka ...
kolejna matka........ Koledzy meza zawsze chca zeby corka siedziala z nami przy stole a raz zauwazylaem ze jeden z nich mial wzwod gdy patrzyl sie na jej biust Kobieto, ale z Ciebie jest durna matka, zamiast być z tego dumna i się cieszyć, że Twoją córkę tak właśnie obdarzyła matka natura, a dodatkowo pomyśleć ile kobiet, pragnie mieć właśnie taki biust. Skoro kolega męża miał wzód, to prawidłowo o nim świadczy, że nie jest gay i nie ma zaburzeń seksualnych, tylko prawidłowa reakcja.

DD to są wielkie cycki? :O żenada.. poczytaj lepiej o dobrze stanika.. wielkie to mogą być G a nie DD. Ja mam E a bez stanika wyglądam jak deska.

Gość orson
oczywiście wierzę.. jaki byk aż po oczach razi :o