Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi80

jak ja odzyskac .nie wiem jak zaczac .pomóżcie

Polecane posty

Poznalem kobiete na portalu randkowym podobala mi sie i ogolnie byla fajna kobietka .Ja skasowalem swoj profil na portalu jak i równiez ona ostatni raz spedzilismy w spa i pozniej przestalem sie do niej odzwywac ona probowala sie ze mna spotkac a ja sie jakos wymigiwalem zeby nie .Ale to przez moja byla dziewczyne ktora mnie wczesnie zdradzila i chciala do mnie wrócic a ja zmieklem mówila ze nigdy tego bledu nie popelni i takie tam wiec zaczelem sie z moja byla spotykac ale to nie bylo to samo co wczesniej po zdradzie jakos brak jest tego zaufania i sie moja milosc wypalala .Chcialbym sie teraz do tej dziewczyny z portalu randkowego odezwac ale minelo ponad dwa tygodnie jak sie nie odzywalem tak ja olalem dla mojej bylej zachowalem sie obrzydliwie olewajac ja nie dajac zadnego odzewu teraz wiem jak kogos wartosciowego olałem ona odblokowala swoje konto na portalu randkowym chce do niej cos napisac albo sie z nia spotkac ale przegielem i wiem ze bedzie to trudne wiem ze byla za mna . co w takiej sytuacij napisac do niej

moim zdaniem masz szansę tylko wtedy jeśli będziesz naprawdę szczery . Możesz np. napisać, że miałeś jeszcze "niewyjaśnione" sprawy ze swoją byłą ( bo to że próbowałeś do niej wrócić mogłoby ją zupełnie odstraszyć) i dlatego wolałeś na razie się nie odzywać. Z drugiej strony z perspektywy dziewczyny nie wiem czy chciałabym być w takiej sytuacji.... tzn. nie wiem czy chciałabym jeszcze z Tobą gadać. A co jeśli znowu zapałasz miłością do byłej ?? Znowu olejesz tamtą??

wiem ze mam male szanse ale lepiej zawalczyc niz nic z tym nic nie robic

Jestes chlopie prosty i nie rozwinales jeszcze w sobie zadnych wyzszych uczuc. Sam nie wiesz ktora wybrac. Moim zdaniem badz na razie sam dopoki nie nauczysz sie byc wiernym jednej kobiecie [ w Twoim przypadku, to bedzie trudne]albo nie pojmiesz doglebnie slowa - milosc. 🖐️ PS. Tak naprawde "z odzysku" jest dobry jedynie papier toaletowy :P

z moja byla bylem dlugo wiec dlatego zmieklem a ze nigdy nie bylem zdradzony wiec nie wiedzialem czy da rade byc z nia teraz wiem ze nie da rady wiem ze zle postapilem ale kazdy popelnia bledy

Tak z ciekawosci spytam - dlaczego "nie da rady" ? :) Ma jakies defekty ? :D

No tak, teraz doczytalam..."nigdy nie bylem zdradzony", moze o to chodzi ? Przypuszczam, ze gdyby to zrobila, szalalbys za nia bo musialbys sprawdzic, czy Twoje prozne ego moze byc jeszcze przez nia poglaskane. A tak, nie zdradzila, nuda wieje :D Po prostu chlopie rozbawiles mnie do lez. Dzieki Ci za to z calego serca :D

To zdradzila czy nie, zdecyduj sie chlopie ! :D Raz piszesz: "z moja byla bylem dlugo wiec dlatego zmieklem a ze nigdy nie bylem zdradzony wiec nie wiedzialem czy da rade byc z nia", a za chwile: " nie da rady bo mysl ze mnie zdradzila wraca jak bumerang" Smiac sie, czy plakac ze smiechu ? :D

Gość drogi kolego
Chciałam ci pomoc i napisałam wielkie wypracowanie ale jak to przeczytałam co napisałam to uznałam ze nie ma sensu ci tego wysyłac :D :D Tak czy inaczej na miejscu tej dziewczyny to bym cie brała za kompletnego debila i egoiste nie mowiac juz o tym ze wieele bys stracił w moich oczach. Chyba ze naprawde tej dziewczynie to zwisało i powiewało gdzie sie podziewałes przez ostatnie tygodnie to wtedy raczej bedzie miła i usmiechnieta :) i bedzie miała naprawde gdzies co ty robiłes, z kim i gdzie :D bo nie za powaznie cie traktowała od samego poczatku :)

zdradzila mnie moja byla i do niej wrocilem ale to juz nie bylo to samo przestalem ja kochac nie byla moim skarbem nie wiedzialem jak bede zyl ze zdrada teraz wiem ze nie da rady

Gość drogi kolego
Nie chce cie martwic ale za ta druga tez juz raczej nie da rady. Jak było cos wiecej miedzy wami i ja olałes to nie licz na to ze bedzie wielki come back :) Raczej cie zleje o ile juz tego dawno nie zrobiła :)