Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...gość

Pomóżcie - co kupic na prezent

Polecane posty

Gość ...gość

koleżance. Impreza urodzinowo - pożegnalna bo wyjeżdża. Koleżanka nie ma jakiejś konkretnej pasii, zainteresowań. Cena to do max 50 zł. Macie jakieś pomysły??

Gość skoro wyjezdza
to najlepiej cos z bizuterii.

Bizuteria zdecydowanie, jakas branzoletka czy cos :) A cos bardziej senstymentalnego to , hmmm jakas ramka ze zdjeciem miejsca z ktorego wyjezdza zeby nie zapomniala !! :)

Gość ...gość
No właśnie też rozważam coś z biżuterii. Problem tylko z trafieniem w gust. jeśli chodzi o bransoletki - ma taki komplet chyba z 20 cieniutkich i je razem nosi, wiec raczej dodatkowa odpada :) bardziej skłaniam się ku kolczykom, jeszcze się porozglądam. A jeśli nie biżuteria, to co proponujecie? Myślałam nad książką, ale mało kto lubi takie prezenty ( ja bardzo).

Szczerze powiem , ze jesli osobiscie dostalabym w prezencie kolczyki to moglabym byc nie zadowolona bo kolczyki to juz trzeba znac dokladny styl osoby... Ja np. jestem strasznie wybredna pod tym wzgledem... Ksiazki to fajny prezent tyle ze odladane sa na polke i leza... :( A jakis sliczny album?

Gość ...gość
No wlsnie niestety ze wszystkim, a tym bardziej z bizuteria, mozna nie trafic w gust. Album - moze i tak, tylko chodzi mi raczej o cos niewielkiego "gabarytowo" co mogla by zabrac ze sobą, i by się jej tam przydało. Myślałam o jakimś fajnym notesie/organizerze, ale nie mam pojęcia czy ona czegos takiego uzywa, raczej nie bo strasznie rostrzepana jest :)

Gość ...gość
Dodam, ze konczy 25 lat i jakis zabawny prezent tez by jak najbardziej pasowal :)

Gość Sa rozne
przepiekne przywieszki do lancuszkow,do 50-dych,napewno wybiezesz cos fajnego.

Gość ijakaja
No właśnie mam taki sam problem. Jutro mam urodziny koleżanki.

Gość ijakaja
jutro się wybieram po prezent,ale nic z tych rzeczy nie wchodzi w rachubę.

Skoro wyjeżdża, to niech ma coś, co będzie jej przypominało o wszystkich znajomych- pozbierajcie Wasze zdjęcia i zamówcie sobie na superfoto.pl fotoksiążkę- są naprawdę śliczne, eleganckie i profesjonalnie wykonane. A jeśli złożycie się w kilka osób, to wyjdzie Was to bardzo tanio :D Ja na miejsc koleżanki byłabym zachwycona :)

Gość ja jak wyjezdzalam
to dostalam od znajomych teczke - ze zdjeciami, listami dla mnie. ZAJEBISTY PREZENT. Bylo z 10 zdjec formatu A4 - wydrukowane z kompa. Listy od kazdej kolezanki, zyczenia, powodzenia, jakies smieszne rysuneczki, ogolnie sliczny prezent. I nigdy w zyciu bym tego nie zamienila, nawet na mega ekstra zajebista bizuterie. Do dnia dzisiejszego czasami sobie ta teczke przegladam, chociaz minelo ladnych kilka lat :)

Gość ...gość
Ja tez jutro mam ta impreze :) Co do albumów, zdjęć znajomych itp. Ona nie jest zbyt sentymentala, prezent pewnie by sie spodobal, ale wydaje mi sie, ze wolala by cos innego.

Gość ja jak wyjezdzalam
tez nie jestem jakos super sentymentalna :) ale jak sie wyjezdza, ma sie swiadomosc, ze dlugo sie nie zobaczy znajomych, ze daleko bedzie.. to sie rozbeczy ze wzruszenia jak zobaczy co dostala :) mi znajomi dali teczke na lotnisku, poprosili abym otworzyla w samolocie. No i tak zrobilam. Tak sie wzruszylam, tak sie rozbeczalam, ze stewardessy sie zaniepokoily :D

Gość nickollla
Ja mysle ze teraz przed świetami i szaleństwem zakupów mozna wybrac coś dla siebie z promocji w drogeriach. Tutaj http://www.superpharm.pl/ perfumki sa naprawde w bardzo dobrych cenach.

Gość ja tak mam ........
moze poszukac na alelgro ,jakies firmy zajmujacej sie np. drukwoanie napsiow na kubkach czy moze ktos wyhaftowac jej imie na poduszce itd.

Gość roladinia
wejdz na stronę ministerialne gadżety ,,,, sa tam pomysłowe prezenty