Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry_me

dobry strój na fitness?jaki?

Polecane posty

Gość Zbialkowany Kozak
Hej dziwki, tylko jaki jest sens kupowac bielizne termoaktywna, skoro na tej silowni nawet sie nie spocicie? Jaki jest sens kupowac caly stroj za 1000pln (bo tyle wyjdzie za calosc) skoro idziecie na siownie na pogaduchy albo zeby sie pokazac? W bicepsie mam 52cm i na silce jestem 6 dni w tygodniu, 2 razy dziennie, wiec widze takie niunie, co to przychodza sie pochwalic nowymi butami czy frotkami, myslac, ze 45 minut truchtu cos im spali tluszczu...

Gość gość
Strój na fitness musi być z odpowiednich materiałów, które oddychają odpowiednio się układają, nie obciarają, szwy są pąłskie, dobrze dopasowane, wtedy też ćwieczenia będą bardziej efektywne, ponieważ nie będziemy skupiały się na poprawianiu stroju, układaniu go, nie będzie nam w nim gorąco, nie będzie, nam krępował ruchów. Swoboda na siłowni to podstawa :) postaw na stroje z Kolumbii marki "Adriana Arango" dostępne i doceniane przez fitnesski, są już w Polsce.

Gość sułtanka34
oryginalne, obcisłe, w fajnym kolorze ja woj kupilam na r-gol.pl mezowi tez. calkiem niedrogo wyszlo

Gość gość
Mnie zaprosiła kumpela do klubu fitness mam iść tylko w zastępstwie jej męża.Zastanawiam się czy mogę iść w leginsach 7/8,szorty,koszulka bez rękawów nie mam odpowiednich butów czy w takich klubach można ćwiczyć boso?Mam zamiar skorzystać z bieżni i rowerka stacjonarnego.

Gość Orypka
A próbowałaś na emodia.pl? Ja się tam zaopatrywałam na moje wielkie ćwiczenia, które musiałam przełożyć z powodu kontuzji, ale stroje mają mega! Siostra teraz się czai na strój pływacki z tego sklepu.

Gość Malenka88
A ćwiczycie w takich krótkich topach czy to obciach latać z obwisłym brzuchem? :D

Gość Fionaaaa
Żaden obciach, przecież siłownia to nie rewia mody...

Gość Buka34
Malenka88 jeżeli wybierzesz sportowy top to nie tylko będziesz wyglądać okej ale też przyjemniej Ci się będzie ćwiczyć :) Po to są!

Gość Buka34
Malenka88 tak, nada się i spokojnie możesz ćwiczyć tylko w tym, ewentualnie jeżeli masz się krępować to koszulka na to. Ja tak właśnie robię. Twój biust Ci podziękuje ;)

Gość RenataWabik
Kup sobie czarną koszulkę bo czarny wyszczupla ;) Tutaj masz fajne http://ekskluzywna.pl/odziez-sportowa-damska i spodnie również. Jeśli chodzi o biust, jak masz duży to zdecydowanie potrzebny Ci odpowiedni stanik, bez tego ćwiczenia będą nie wygodne.

Ja cały komplet na fitness kupiłam na brubeck.pl. Dobre ceny, rzeczy porządne i ładne. Długo użytkuje i póki co nic się z nimi nie dzieje.

najważniejszy jest wygodny, dobry sportowy stanik. Reszta to już dowolna. Mogą być nanjzwyklejsze leginsy i koszulka, ewentualnie takie z materiału oddychającego, ale nie muszą być markowe. Ja mam z Decathlonu i wszystko jest ok, a i ciuchy wyglądają spoko :)

Dziewczyny, zapraszam do mnie na zakupy na http://angelfit.pl - na 100% każda znajdzie coś dla siebie - na fitness, na Zumbę, na Jogę... Wszystko projektowane i sprawdzone "na własnej skórze" - jestem czynną instruktorką fitness i Zumby.

Gość Sara1990
Mnie trenerka z Saturn Fitness na Bielanach doradziła co i gdzie kupić i wyszło tanio bo nie kierowałyśmy się marką ubrań ani tym by super w nich wyglądać. Dziewczyny! W Saturn Fitness można bardzo szybko świetnie ukształtować sobie super sylwetkę a pokazywać się można przed i po siłowni bo po to się trenuje.

Gość jagoda418
ja tez uwazam,ze istotny jest sportowy stanik i buty ;) bo te dwie rzeczy glownie wplywaja na moj komfort na fitnessie. ja mam dobry stanik i fajne buty:http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-90-hyperfuse-5 polecam wam wszystkim bardzo.

Gość gość
Przede wszystkim strój na siłownię musi być wygodny, nie może krępować ruchów, musisz w nim czuć się swobodnie, ale nie ja w worku. Na allinside.pl znajdziesz fajne stroje do ćwiczeń

Gość gość
To prawda. Ja mam strój od nich http://senseishop.pl/ i głównie zwracałam uwagę na to, żeby był wygodny, w końcu to strój do ćwiczeń

Ja osobiście nie czaję tej całej rewii mody na siłowniach. Chyba chodzi o wygodę, no nie? Sportowy stanik to podstawa, ja preferuję też luźne spodnie zamiast legginsów, bo mniej mnie to krępuje. Ostatnio pożyczyłam joggery od brata, bo zamówił sobie z okazji promocji na http://www.hustla.pl/men/spodnie/jogger/ ale wział za małe. Leżały spoko.

Przede wszystkim strój na fitness nie powinien być bawełniany. Wtedy tylko wchłania wilgoć.