Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakieruje i lakieruje

paznokcie - nie wytrzymam-/

Polecane posty

Słuchajcie, zaraz mnie trafi szlag. Zmywam i maluję od nowa jeden paznokieć już piąty raz dzisiaj. Cóż, prawda, że jestem trochę perfekcjonistycznie nastawiona, ale tak czy owak... Ciągle z boku mi wychodzi nie domalowane, a jak poprawiam, to się robi brzydka "łata" w tym miejscu. Dziewczyny, jak to robicie, że udaje Wam sie ładnie pomalować paznokcie w sumie za jednym pociągnięciem? Zaraz nie wyrobię:-/

up

No halo, nikt paznokci nie maluje?:-o

pedzelkiem dotykasz paznokiec ok 2 mm przed jego poczatkiem i wtedy cofasz pedzelek i malujesz od poczatku bez brudzenia skorek i uzywaj wysuszacza - paznokcie wysychaja w kilkanascie sekund i juz nie zniszczysz ich

to tak banalne, ze az ciezko wytlumaczyc bo sie schematycznie robi - nie ma w tym zadnej filozofii ani nic skomplikowanego

Dzięki. Ale ciągle nie bardzo wiem, jak dojechać do boków, żeby było pomalowane do brzegu, ale bez malowania skórek. Jak uważam na skórki, z boku zostaje niedomalowane i to spory kawałek. Może to po prostu od pędzelka zależy?

jak zblizysz pedzelek do paznokcia (po dotknieciu), to on sie jakby rozplaszcza i staje sie szerszy na boki i wtedy boki malujesz sa tez specjalne preparaty do usuwania lakieru ze skorek - jesli masz z tym problem ale ja nigdy nie stosowalam wiec nie moge polecic