Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelek0

WEEKEND!!!! GDZIE POJECHAĆ, SPA

Polecane posty

Gość elwiel
Jeśli jesteś w stanie pojechać trochę dalej to polecam Śląsk i hotel Piramida w Tychach. Duży wybór zabiegów SPA i pyyyycha kuchnia! :) my byliśmy wiosną jak wszystko kwitło, wiec dużo czasu spędzalśmy nad jeziorem, ale na SPA też znalazł się czas.

Ja byłam na zabiegach w Anlaya Day Spa w Józefowie. Spędziłam tam wspaniałe chwile, a po wszystkim pojechałam pozwiedzać Warszawę. Zamierzam tam jeszcze wrócić.

Gość bvbf
Mogę śmiało polecić schronisko o nazwie Trzy Korony - nie wiedziałem, że Pieniny są tak piękne, ale dzięki temu schronisku ****ardziej doceniłem. Widoki były fenomenalne. www.trzykorony.pl - tam przeczytasz sobie więcej info o tym schronisku.

Gość gość
Jeśli szukasz fajnego hotelu ze SPA, polecam Ci Park Hotel Łysoń. Mają różne fajne pakiety, można więc wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Tutaj można dokładnie zapoznać się z zawartością pakietów - http://www.parkhotellyson.pl/Pakiety-SPA-39.html.

Gość gość
jak do spa w Polsce to ja jestem jak najbardziej za www.hotel-lidia.pl . jestem zadowolona z każdorazowej wizyty tam. Mogę z czystym sumieniem zaproponować Wam wyjazd do tego spa:)

Gość gość
mozesz jechac do www.laskowo.pl . to dobry pomysł i dobry wybór:) ja bylam zadowolona z wizyt tam:)

Gość gość
Ja byłam w www.spaszczecin.com i mogę śmiało polecic to miejsce. Profesjonalna obsluga , a zabiegi które tam wykonują sa mega. Wróciłam stamtąd wypoczęta i zrelaksowana.

Gość gość
Ja polecam odwiedzić SPA w Termach Rzymskich w Czeladzi. Wspaniały obiekt na relaks i wypoczynek.

Gość gość
Osoby trochę starsze i takie, które leczą swoje schorzenia generalnie mają problem z wyborem sobie miejsca na weekend. Mi znajomi polecili całkiem niedawno możliwość skorzystania z oferty uzdrowiska www.uzdrowisko-cieplice.pl, byłem tam pod koniec ubiegłego roku i muszę przyznać, że naprawdę warto. Oczywiście weekend to za mało, aby w pełni wykorzystać ofertę, ale wydaje mi się, że to świetny początek do tego, aby móc solidnie wypocząć. Oczywiście SPA też jest, polecam szczególnie masaże.

Gość wiktoria741
My mamy wolny weekend w połowie lutego i myślimy o wyjeździe do tego SPA - http://www.spaprzemysl.pl/ Zatrzymamy się chyba w Zamku Dubiecko, który jest niedaleko i trochę pozwiedzamy okolicę. Jeszcze nie miałam okazji byc w SPA i jestem trochę zdenerwowana. Co powinnam zabrać ze sobą?

Gość gestna
Hmmm... Hildegard Braukmann, ich kosmetyki naturalne, natomiast wszystko zależy od tego, w jakim stanie jest ta cera. Zabieg miałam przeprowadzane w Beauty Center Józefów. To wtedy właśnie udało się mocno odmienić cerę i doprowadzić ją do normalności. Da się?

Gość gość
wszystkim polecam MAzyrkową chatę! :) http://www.mazurkowachata.pl/ nie jest drogo, a jest dobrze. mozna odpocząć w pięknym miejscu, nawet teraz, gdy jest zimno, a nie ma śniegu jest tam pięknie :)

Gość KasikOR
Moim zdaniem - tylko Talaria! Nie dość, że samo SPA jest rewelacyjne, to samo miejsce jest cudowne! Mieści się pod Warszawą, w Trojanowie - ale warto, nawet jeśli masz daleko :)

Gość RozaliaEE
Serio w tej Talarii jest tak super? Słyszałam o nich kilka razy, niestety nigdy nie byłam :( Ale stronę mają cudną!

Gość yanekk
Szukającym ciszy i spokoju to bym doradzał hotel Aubrecht na Kaszubach. To jest jakieś sto kilometrów od Torunia. Miałem okazję być tutaj weekendowo z dziewczyną. Można się zregenerować w bardzo wszechstronnie zaopatrzonym SPA, skorzystać z masażu, sauny, a wieczorami z selekcji win. Na stronie www.hotelaubrecht.pl jest dokładny adres i mapa z dojazdem.

Gość anka33z
Mnie nie tak dawno mąż zabrał do Przechlewa na naszą rocznicę ślubu na weekend i było super. Hotel nazywa się Aubrecht, a skorzystaliśmy z pobytu w pakiecie o nazwie – Winny Weekend (www.hotelaubrecht.pl/winny-weekend). Na każdym kroku czekały na nas kolejne atrakcje. Naprawdę człowiek za żadne skarby nie chciał z tego miejsca wyjeżdżać...ale trzeba było.

Gość Felicka
Talaria, Talaria, Talaria! Mąż zafundował mi tam wypad miesiąc temu, chyba nie wiedział, że teraz będzie musiał robić to znacznie częściej, zakochałam się w tym miejscu!

Gość gość
jak jestes z warszawy to pod warszawa jest swietne miejsce, jakies 40 km. Hotel nazywa sie Jaworowy Dwór, cisza spokoj, piekne tereny, spa maja tez bardzo dobre, korzystalam juz pare razy

Gość gość
Dobrym odpoczynkiem od wielkiego miasta z pewnością będzie polskie morze, to wyjątkowo uspokajające i wyciszające miejsce w naszym kraju, do którego ja staram się możliwie jak najczęściej zaglądać. Jeżeli chodzi o ofertę wypoczynkową i SPA to zdecydowanie możesz tutaj wybrać coś z czego ja do tej pory korzystałam i byłam zadowolona. Na przykład hotel Unitral z perfekcyjną ofertą wypoczynkową. Jeśli Cię to interesuje to więcej informacji możesz przeczytać na ich stronie internetowej www.unitral.pl

Gość gość
W Polsce jest wiele miejsc godnych uwagi – może góry albo Mazury? Jeżeli jedziecie większą grupą,przyda się wam sprawdzony przewoźnik. Nasza firma wynajmuje autokary z http://www.asik.com.pl/ i dzięki temu na wszystkie wycieczki podróżujemy sprawnie i komfortowych warunkach.

Gość marekktt
Mam dość świeże wspomnienia z pobytu w Karpaczu w hotelu Artus i mogę polecić SPA działające w hotelu. Nazywa się Spa Prestige i rzeczywiście jest prestiżowo, ale myślę, że cenowo rozsądnie. Rewelacyjne peelingi ziołowe, bazujące na historii zielarskiej Karpacza (lubię takie czerpanie z tradycji)! Na portalu www.karpaczspa.pl jest cennik i aktualne promocje.

Gość gość
Piękne Spa jest w Nosalowym Dworze !! w Zakopanym Na przeciw stoku Nosal!.

Gość gość
Jeśli chcesz komfortu, SPA i wielu atrakcji do zdecydowanie polecam Blue Diamond w Rzeszowie ;)

Gość gość
swietny hotel ze spa jest w darłowie. naprawde ladny, elegancki. jesty tam wszystko czego szukasz na pewno. zerknij na strone www.hotel-lidia.pl zobacz oferte.

Gość gość
Ostatni weekend świateczny spędziłam w Grand Hotel Lubicz. Bardzo przyjemne miejsce, a atmosfera tam panująca jest bardzo miła i relaksująca. Wybór zabiegów jest bardzo duży, jestem zachwycona pobytem tam i na pewno nie raz jeszcze wrócę do Ustki

Gość gość
Szukasz spa, w którym naprawde odpoczniesz i sie zrelaksujesz do tego spedzisz miloo czas z kims bliskim? wybierz www.laskowo.pl . Tam jest przyjemna atmosfera, specjalisci w spa. DOdatkowo bardzo smaczne ejdzenie i hotel o wysokim standardzie, nie warto szukac innego:)

Gość tygassss
Najczęściej w Kępnie korzystam z valentina-apartamenty.pl. Mały hotel z niskimi cenami. Tak mógłbym podsumować współpracę. Poza tym na miejscu w apartamentach masz kuchnię, internet, łazienkę. Cicho, elegancko, w sam raz dla rodzin z dziećmi. Każdy ma własną przestrzeń. Podałem ich stronę, bo możesz wejść i przejść wirtualny spacer po apartamentach i wytypować według ciebie najlepszy. Pozdrawiam.