Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaw27

do doswiadczonych mam!! pomocy!

Polecane posty

Nie karm go mlekiem modyfikowanym, unikaj lekarzy, nie szczep dziecka, załatw mleko kozie prosto o d hodowcy, nie podawaj żadnych produktów zawierających mąkę pszenną i soję. Reszta jak do mnie napiszesz lub zadzwoń 694689022

nie szczep unikaj lekarzy nie dawaj mleka modyfikowanego a niby czego?

Dodam tylko coś o przesypianiu nocy - moja córka ma rok i 4 m-ce i ani jednej nocy nie przespała. Z tego co wiem nie jest wyjątkiem, więc to nieprawda że wystarczy porządniej nakarmić na noc. Po prostu niektóre dzieci tak mają.

Bo sobie narobisz kłopotów z dzieciakiem.Wszystko co sztuczne jest dla malucha trucizną. Napisałam Ci na maila kobietko - poczytaj i może zaglądnij na stronę GNM

Co to "GNM"? ja generalnie też z tych antyszczepiennych itd. Ale co do koziego to się nie zgodzę. Krowie jest dla krów, kozie dal kóz, a dla ludzi jest ludzkie i basta. Co nie znaczy że jak nie ma innej opcji to nie można karmić modyfikowanym. Kozie dla maluszka jest wręcz niebezpieczne, akurat mi się kojarzy jak u ciotki w szpitalu wylądował maluszek pojony kozim. Nie uratowali niestety, choć próbowali ratować poprzez usunięcie fragmentu jelita - jelita były niedrożne i coś tam jeszcze, już teraz nie kojarzę, ale po prostu maluch tego nie strawi bo nie jest kozą i już.

jest tez na rynku kozie modyfikowane dla niemowlat, produkowane przez te same firmy co mleko modyfikowane krowie. Nie wiem czy dostepne w Polsce,ale ceny sa bardzo wysokie.