Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksanaaaaaaaaa

chlopak milczy

Polecane posty

Gość roksanaaaaaaaaa

czy spytac sie kiedy sie spotkamy czy czekac nadal ? milczymy juz 3 dni...nie bylo klotni on nie lubi pisac;/

Gość własnie moze o to chodzi
Własnie :) Moze warto zapytac :) Jak cie oleje albo zbyje jakos to znaczy ze nie za bardzo jest toba zainteresowany.

Gość roksanaaaaaaaaa
to tak mamy czekac? a jak ja sie narzuce i wyjde na debilke co nalega..?:( takie to glupie jest:(

Gość roksanaaaaaaaaa
napisalam ladnego smska zobaczyny co odp czy w ogole odpisze....

Gość oO.
gdyby mu zależało - napisałby.

Gość roksanaaaaaaaaa
mowi ze ma trudny charakter i ogolnie pisze jak musi....wez go zrozum;/

Gość aneczka.aa
ja wiem jedno, jeżeli facetowi zależy - zabiega. :)

Gość aleo
czyli co tylko facetowi ma zalezec tak ? a kobieta ma miec go w dupie i ewentualnie sie spotkac, a on powinien sie cieszyc tylko potem sie nie zdziw gdy sobie znajdzie inna, taka ktorej bedzie na nim zalezalo i bedzie potrafila to okazac

Gość roksanaaaaaaaaa
wiesz co to ja caly czas pierwsza pisze dzwonie jestem mila kochana opiekuncza ale tez i drapiezna on zadko pisze chyba ze musi...wiec halo jak jest inna to ma trudny orzech do zgryzienia bo ja jestem naprawde dobra dziewczyna, dlatego sie mecze ze on taki macho..;/ bo nie wiem jak to okreslic;/

Gość aneczka.aaa
aleo - chyba jestes zakompleksiony ;) jeżeli facetowi się podoba dziewczyna, zależy mu - to o nią zabiega, przy czym ona nie jest bierna w tym wszystkim.

Gość aneczka.aaa
roksana - i tym oto sposobem on widzi, ze nie musi sie o Ciebie starac. przykre to.

Gość roksanaaaaaaaaa
przykre jet to ze kocham i okazuje uczucia i zainteresowanie?

Gość aneczka.aaa
nie, przykre jest to, że on tego nie okazuje - z tego co piszesz.

Gość aleo
wyobraz sobie aneczko ze ja mam powodzenie i szkoda mi czasu na dziewczyny ktore maja "syndrom ksiezniczki" dlaczego niby ja mam tylko wykazywac inicjatywe ? a kompleksy to chyba ty masz, pewna siebie dziewczyna wie czego chce i to realizuje (rowniez w zyciu uczuciowy) a takie jak ty dowartosciowuja sie jak jakis frajer za nimi biega

Gość roksanaaaaaaaaa
no i wszystko jasne...milczy , wiec nie wiem kiedy sie spotkamy ale wiem ze na bank ta rozmowa bedzie smutna dl amnie....bo inaczej juz tego nie wyjasnie;/

Gość aneczka.aa
jeżeli uważasz, że zabieganie o dziewczynę to frajerstwo - enjoy. :) popadasz w skrajności, mój drogi. nikt nie każe Ci biegać z wywieszonym językiem za dziewczyną gdy ona ma Cię w dupce. jeżeli nie rozróżniasz zabiegania od biegania za kimś, to żal mi Cię strasznie. :)

Gość aleo
no dobrze powiedz co znaczy dla Ciebie zabieganie o dziewczyne ? bedziemy mieli jasna definicje

Gość aleo
dla mnie nie istnieje takie cos jak zabieganie o dziewczyne, jezeli dwie osoby sie sobie podobaja i sie swietnie dogaduja to chca spedzac ze soba czas i sie poznawac, nie musza prowadzic glupich gierek bo to tylko swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej

Gość hej jooo
Witam. A co powiedziałybyście na moją sytuację...Znam faceta od roku.Niby dobry kolega, co mi trzeba to załatwi....ale tak sie nakręcaliśmy od paru miesięcy że w końcu doszło do jakiś pocałunków etc....ale od tego czasu, niby jest ok, ale już inaczej- niby na początku czułam że jest bardzo za mną, fajne smski, chociaz jeden , dwa dziennie,- ja odpisywałam. A teraz, niby nadal jest ok, nadal wysyła mi jednego esa dziennie, ale juz nie tak czułego. I czuję że to już nie to. Nadmieniam, że oczywście nie narzucam się, staram się życ swoim zyciem, ale....brakuje mi tego co było na początku. Zastanawiam się, dlaczego się zmienił? zaprosiłam go ostatnio w sumie 4 razy do mnie do pracy, w odstępie jakiegoś czasu, ale zawsze czymś się wykręcił...I za 4 razem , stwierdzilam ze do 3 razy sztuka za 4 nauka....i już więcej nie zawalcze o nasze wspólne spotkanie... tylko zastanwiam się czy czekac....ale w sumie na co?a z drugiej strony w sumie mogę wytłumaczyć to że nie mógł się zerwać z pracy, powinnam to zrozumiec...ale...

"dla mnie nie istnieje takie cos jak zabieganie o dziewczyne, jezeli dwie osoby sie sobie podobaja i sie swietnie dogaduja to chca spedzac ze soba czas i sie poznawac, nie musza prowadzic glupich gierek bo to tylko swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej" a w jaki sposob traktujesz swoja dziewczyne??I co nazywasz glupia gierka(podaj przyklad)

Gość aleo
np. udawanie niedostepnej