Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nniimmmm

co sie stalo z moja lechtaczka??

Polecane posty

Gość nniimmmm

kiedy sie wczoraj kochalam z moim facetem bolala mnie.nie wejscie do pochwy nie bylam sucha czy cos takiego.bolala mnie tylko i wylacznie lechataka a nawet kula.po seksie ten stan utrzymywal sie dluzszy czas.nie bylo to powiekszenie z powodu podniecenia ona byla wrecz opuchnieta...co sie stalo???

Gość nniimmmm
czy nikt nie wie co sie moglo stac.myslalam ze moze sie drasnelam dzien wczesniej przy goleniu a ze sie kochalismy ona byla opuchnieta to moze zaczelo mnie to bolec jak myslicie?

Gość nniimmmm
nikt nie moze pomoc

Gość nniimmmm
dziwne zeby od otarcia lechtaczka.rozumiem ze wejscie do pochwy bo bylo sucho ale lechtaczka??

Wbrew pozorom, o otarcie łechtaczki jest bardzo łatwo. Jest bardzo delikatna. Wystarczy kilka razy potrzeć ją za mocno powierzchnią penisa i otarcie gotowe.

Gość nniimmmm
wczoraj moj facet nic nie musial robic w tym kierunku zeby mnie rozgrzac.ale jednak zazwyczaj lubie kiedy dosc intensywnie bawi sie glaszcze moja lechtaczka ale nigdy nie mialam zadnych problemow,zadnych boli ani opuchnietej...kiedy ostatni raz sie kochalismy(w pon) to troche mnie tam popiescil ale nie jakos intesywnie bo tylko chwilowo zeby mnie troche rozgrzac.intensywnei tylko wtedy kiedy mam dojsc za pomoca takiej zabawy czyli moze jakis tydz temu gdzie pozniej sie kochalismy i nie mialam zadnych problemow