Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agrestka

Prezenty -co mam o tym myśleć ??

Polecane posty

Gość Agrestka

Z moją przyjaciółką znamy się już kilkanaście lat.Zawsze staram się jej jak najtrafniej dobierać prezenty. Kupuje rzeczy ,które wiem że ona lubi , dobieram odpowiednio kolorystycznie tak żeby do niej pasowały. Ja czasami dostaje rzeczy ,które były już używane, np. z wakacji przywiozła mi upominek który wcześniej widziałam u niej w domu jak stał na półce..Nie jestem materialistką ,ale moja przyjaciółka nie jest biedną osobą i zapewne byłoby ją stać na nowy drobiazg ..Nie wiem dlaczego woli mi wręczyć starą rzecz. Co mam o tym wszystkim myśleć?

ja uwazam ze ona poprostu nie mysli o tobie na wakacjach. i jak sie jej przypomni to chceci cos dac...i wydaje to co ma pod reka...

Gość no taaak
Myślę, że powinnaś sobie darować, to obdarowywanie...Ja też z dobrą koleżanką do pewnego momentu kupowałyśmy sobie prezenty na urodziny i na gwiazdkę. No ale w pewnym momencie zauważyłam, że te jej prezenty tą sa takie na odczep, kupione w markecie przy okazji robienia zakupów spożywczych...no a ja się starałam, chodziłam, wybierał czasem i tydzień, dwa, no i nie żałowałam kasy. Kiedyś na gwiazdkę ewidentnie mi nic nie kupiła, a poszłam do niej w drugi dzień świąt i kiedy jej wręczyłam jej prezent, to widziałam że jest zbita z tropu, wyszła z pokoju nie było jej pół godziny i jestem pewna, że szukała coś, albo pakowała coś co dostała od rodziny na gwiazdkę, że niby dla mnie. Od tamtej pory zerwał z tą tradycją...

Gość no taak
A tak w ogóle, to ona zaczęła z tym kupowaniem prezentów, ale z biegiem czasu jej się, to znudziło i po prostu czuło się, że robi to na odczep. No ale zerwałam z tym ja, bo ona ma wcześniej urodziny ode mnie i to ja jej pierwsza nie kupiłam prezentu.

Gość sraj sraj ile wlezie
trzeba bylo jej zartem powiedziec o bedziemy miec takie same figurki bo widzialam ze tez taka masz i obadac jej reakcje przygrac glupa poprostu hihi:P