Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy polska to ciemnogród

Lekarz z tatuażami.

Polecane posty

Gość czy polska to ciemnogród

Przed chwilą oglądałam na TVN Style program z " Naga miss". Był tam lekarz, który miał tatuaże na rękach. Dlaczego w Polsce to się nie zdarza( chyba, że czegoś nie wiem)? Czemu tutaj jest taki ciemnogród?

Gość AP AP AP AP
Czy aby ten smok jest tylko na ręce? :D

Gość djhbfjkhdjvhkv
Mój TŻ też ma tatuaż. Ale nie jest lekarzem.

Gość mi to w ogóle nie przeszkadza.

Gość sgsh11111
odwrotnie, tylko ciemnogrod robi sobie z ciala brudnopis; w UK wytatuany jest tylko plebs.

Gość 17latkaaaaaaaa
a czy sie rózni człowiek z tatuazem od człowieka bez tatuazu ??? jeden gorszy od drugiego czy co ???

Gość sgsh11111
nie jest gorszy, tylko dziwnym trafem tatuuje sie w wiekszosci szemrane towarzystwo. nie rozumiem po co sie nieodwracalnie oszpecac tatuazami, wielkimi kolczykami w nosie, wielkimi dziurami w uszach - oblesne to. zobacz sobie ta slynna laske ktora wytatuowala sobie 60 gwiazdek na twarzy i powiedz czy sie upiekszyla czy oszpecila

jezeli moge sie wtracic... Kolczyki tylko wielkie i brzydkie szpeca. Male i ladne dodaja uroku. Dokladnie tak samo jest z tatuazami. ;)

Gość gfhnyr
jak człowiek młody i skira jest jeszcze OK.to tatuaz moz ebyc nawet fajny,ale jak widze stergo faceta lub stara babe z tatuazami,to az sie smiac chce jak to takei cos wyglada :-)

Gość gfhnyr
Wredna Suka... masz racje,tylko,ze jak taka stara matka,ojciec maja wytatuowane ciało to dzieci sie takich rodzicow wstydza.

Gość jafekala
cool

Młodzieży imponują tatuaże... Prędzej się szczycą... jak bardzo nowoczesnych mają rodziców. Poza tym uważam... że również chuj dzieciom do tego... co ich rodzice mają na ciele

A czymze sobie taki rodzic zasluzyl na pogarde wlasnego dziecka. Jak dzieci robia glupstwa, to rodzice sie ich nie wyrzekaja, tylko pomagaja. To powinno dzialac w obie strony (Wylaczajac niechlubne wyjatki)

Gość gfhnyr
Wredna Suka...jezeli rodzice sa juz starzy,to nie naleza do młodziezy,wiec niestety takie dzieci wstydza sie takich straych,wytatuowanych rodzicow.

Mówiąc młodzież, mam na myśli dzieci... A skąd Ty możesz o tym wiedzieć? Uogólniasz... I nie ma krzty prawdy, w tym co mówisz.

Gość wild world...
ja się z amoich nie wstydze choc sa wytutauowani, co za pierdolenie tutaj :o

Gość njnjnjn
nie oceniajcie pochopnie ludzi po wyglądzie. jeżeli ktoś ma tatuaż to nie znaczy że od razu jest regeneratem społecznym. przekonałam sie o tym kiedy poznałam pewnego człowieka cały w tauażach, włosy do pasa, kolczyki tu i ówdzie. poznałam go na pielgrzyce i okazało się że uczy w szkole jako... katecheta.

gfhnyr-->chyba nie chcialabym, zebys byla moim dzieckiem... I wcale nie ze wzgledu na tatuaze. Mysle, ze znalazlabys cos innego, co mogloby byc powodem:O

Gość co to jest regenerat
rotfl:D

Gość joidjjcdojcdjcodjcjdc
Pieprzenie że dzieci wstydzą się wytatuowanych rodziców- jest wrecz odwrotnie. Chyba, że tatuś ma gołą babę na szyi, ale generalnie ci w tym złego.

Gość Okkkka
Kto normalny pójdzie do lekarza z tatuażami ? Chyba tylko ktoś komu samemu by to nie przeszkadzało czyli półgłówkom. Nikt normalny i chcą mieć poważanie i pozycję nie robi tatuaży. I tyle w temacie.

Gość gfgbfghbgh
ookkkaa Ale jesteś ograniczona. A masz nadwagę?

Gość gfgbfghbgh
ookkkaa Ale jesteś ograniczona. Aciekawe kto chcę się spotykać z tak nietolerancyjną osobą jak ty? Chyba tylko ktoś taki wredny, jak ty.

Gość Okkkka
Żaden dobbry profesjonalista w jakimkolwiek sensownym zawodzie nie ma tatuaży. Prezes banku z tatuażem ? Działy obsługi mające kontakt z kluczowymi klientami ? Tatuaże noszą odchyleńcy, pospólstwo + ewentualnie skrzywieńcy typu jacyś artyści. Normalny człowiek nie ma tatuaży. Tak samo jak nie daje dzieciom imion Kewin i Dżesika.

Gość bgbgbgb
okka chora jesteś Artyści to według ciebie skrzywieńcy? Lecz się babo lecz, bo plujesz jadem że aż niedobrze się robi.

Gość Okkkka
Jakim znowu jadem. Zgadzam się z wredną suką: "Kto chce- ten ma Kto nie chce- ten nie ma I ch*j jednym do drugich... ". Po prostu. Tak jak w każdej innej dziedzinie. Są chlejący i niepijący. Są kretyni i są inteligentni. Są narkomani i tacy którzy nigdy nie wzięli i nie wezmą narkotyków. Są zdradzacze i są wierni. I są tacy dla których tatuaż jest oznaką kretynizmu i tacy dla których jest to normalne. I tyle. Każdy wybiera środowisko w którym zyje. Banalnie proste. Człowiek z tatuażem jest skreślony w większości poważnych miejsc.