Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy polska to ciemnogród

Lekarz z tatuażami.

Polecane posty

Gość bhkgjhbkjfdhbkhfdkhbdf
tak było kiedyś teraz to się zmienia. No chyba, że szefami są tacy idioci, jak ty. ŻEGNAM

Gość Ciemność widzę ciemność
Zgadzam się wielu ludzi jest ograniczonych i nadal tatuaż kojarzy im się tylko i wyłącznie z recydywą to smutne:( Jestem fizjoterapeutką przez tatuaż na nadgarstku (mam tez na placach ale tam mi sie nikt nie patrzy;) )nie przyjęli mnie do pracy w szpitalu... dali mi jasno do zrozumienia że albo będę chodzić cały rok w fartuchu z długim rękawem ale bardzo im przykro...nie zgodziłam się na taki układ... jak miałam staż w przedszkolu kilku rodziców też kręciło nosem... Dziś pracuje w salonie SPA i tak na szczęście nikomu to nie przeszkadza:) Uważam to za cholernie krzywdzące bo poszłam na studia bo chciałam pomagać ludziom a nie być oceniana przez pryzmat małego rysunku na nadgarstku...ale cóż taki kraj

Gość tatuaż będę mieć...już mam
teraz tylko ciemnota twierdzi że tatuaze mają tylko wykolejency....kiedys tak było ale nie teraz....teraz bardzo dużo osób ma tatuaże,niektórzy w widocznych miejscach niekrtórzy nie....w nie wiecie czy wasz lekarz nie ma tatuazu na plecach czy na nodze....ja tez mam tatuaz i to raczej w widocznym miejscu i wali mnie kto co sobie myśli...bo nikt normalny nic złego nie pomyśli...

Gość a gdzie masz ten tatuaż
jeśli można wiedzieć? Ja mam na ręce( przed łokciem) a mój mąż na szyi.

Gość tatuaż będę mieć...już mam
na nadgarstku

Napisałam że na nadgarstku,mały motyw roślinny

Gość Ojojoj1
Ale się tu ludzi z tatuażami pociesza .... tatuaże noszą nierozgarnięci .... więc co się dziwicie że was tak traktuja .... czlowiek z tatuażem znaczy ze z rozumkiem cos nie tak .... wiec co dziwnego ze rodzice nie chca takich w przedszkolu ... albo kogos nie chca w szpitalu ... zalozcie sobie sami przedszkole dla wytatuowanych albo szpital dla wytatuowanych ... po co sie pchacie do miejsc gdzie was nie chca .... jak kogos gdzies nie chca to musi sobie stworzyc swoj swiat

Masz racje skończyłam fizjoterapie, pomagam ludziom dojść do zdrowia po wypadkach, specjalizuje się w leczeniu bóle pourazowego jestem cholernie nie rozgarnięta :) Nie rozgarnięci są ludzie którzy oceniają innych przez pryzmat rysunku na ciele na co jesteś żywym przykładem...

raczej bałbym się lekarza a tatuażami, bo pomyślałbym , że to jakiś harleyowiec albo małolat niedouczony......

Gość Gość z dziarami
A ja jestem cały w dziarach, mam wykształcenie wyższe, własną firmę budowlaną, siedzę sobie w moim gabinecie w biurze i dla mnie plebsem są tacy jak wy, którzy zarabiacie poniżej 5000 zł miesięcznie :D I nie pierdolcie, że osoby z tatuażami nie dostaną dobrej pracy, bo mój przyjaciel dyrektor w banku - ma cały plecy i klatę w tatuażach :)

Gość do kfjgvkijflvjfljvlf
GOŚĆ Z DZIARAMI a skąd jesteś- jeśli można wiedzieć? Szanuję cię. Ja mam też tatuaż w widocznym miejscu i jak się naczytałam w necie jak to szefowie nie lubią ludzi wytatuowanych to myślałam, że tak jest. Niedawno poszłam na spotkanie w sprawie pracy( tatuaż odkryty) a facet nawet na niego nie spojrzał tylko przyjął mnie do pracy. I jeszcze jedno do tego kolesia co pisał o brudnopisie. Niektórzy mają " czyste" ciało( bez tatuaży) a przez swoją nietolerancję robią brudnopis z własnej duszy.

Gość w Anglii to nawet bankowcy
maja tatuaze i nikt z sobie z tego nic nie robi ... Ostatnio na moja ekonomiczna uczelnie przyjechala wymiana angielska ... mnostwo osob (przyszlych finansistow, bankowcow) ma tatuaze ...

Gość fjgjfgkflgjfkbvb
Ja mam tatuaż i nie życzę sobie oceniania mnie z góry. Nic o mnie nie wiecie, nie wiecie jaka jestem. Może się najpierw zastanówcie co by było, gdyście na ulicy skręcili nogę i nie potrafili wstać. Być może taki z " brudnopisem" na ciele podszedłby do was i wam pomógł a taki z " brudnopisem" na duszy nawet by na was nie spojrzał. Brudnopisu na duszy nie widać na pierwszy rzut oka a tatuaże tak, więc darujcie sobie głupie docinki.

Gość tatuaże są brzydkie
kojarzą sie też w więzieniem i prostytutkami ( bo w tych grupach prawie wszyscy są wytatuowani) czasem tatuuja się też artyści - muzycy piosenkarze, aktorki ale mnie się ciało tak oszpecone nie podoba...bo to jest oszpecenie.

Gość tatuaże są brzydkie
i nie gadajcie tu bzdur że "w Anglii" bo z tych angoli których mi sie zdarzyło poznac to żaden nie miał tatuażu, ktos tu musi miec kompleksy i sie podpiera "Anglią" :D

Gość ludzie z
tatuażami są popierdopleni, szczególnie faceci

Gość rafciu
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.