Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia2102

Zamawialiście ciuchy na allegro z Japan Style?

Polecane posty

Gość agusia2102

Jaka jest ich jakość,i ile czekaliście na paczkę ? Dziękuję za odpowiedzi.. Pozdrawiam :]

Gość ja zamawialam
ja zamawialam ale nie z japan style ale tez z tych azjatyckich miejsc kupilam taka sukieneczke http://allegro.pl/item745953666_ds_bsaam_lato_2009_sukienka_bombka_szelki_roz_m.html material bardzo dobry, bawelna naprawde fajna, sukienka super sie prezentuje, tylko np jak dla mnie sa troche krotkie szelki i ja nosze ja bez szelek(odcielam je) jako spodnice z wysokim stanem i jest super naprawde a teraz czekam na inna sukienke, tez z tych krajow i mam nadz,ze tez bedzie oki:) co o wysylki, to wiem,ze bylam zaskoczona ze szlo tak szybko,ale nie wiem ile,bo to bylo dawno temu A co bys chciala kupic? to ewentualnie moglabym doradzic czy warto :)

Gość mufkaa
tez tą sukienkę mam co pani wyżej i jestem zadowolona:) paczka szła chyba jakoś ponad tydzień. zamówiłam kiedyś jeszcze płaszczyk i był dobrej jakości, tylko okazał się za duży.

Gość ja zamawialam
no wlasnie, zapomialam tego tez dopisac, ze jesli chodzi o rozmiar,to napisane jest ze S/M a ja czasami nosze L i na mnie jest dobre i pozostaje luz. Wiec na rozimary to bym oko przymknela :) a jaki plaszczyk zamawialas??:)

Gość tylko nie japan
zamowilam swego czasu sukienke na studniowke.Zamowilam miesiac wczesniej.Przyszla po studniowce 2 dni:O.Pierwszy raz zdazylo mi sie tyle czekac.Sukienka krotka w tancy d*byloby widac:O

Zamówiłam dwie sukienki na półmetek,ale nie nadają się raczej :(I boję się,że nie przyjdą do piątku więc muszę kupić nową ..

zamawiałam kilka razy:według mnie istna loteria: dwie bluzki w rozmiarze m-nawet ok, po kilku praniach troche sie zmechaciły, dwie tego samego rozmiaru były wielkości jak na dziecko 5 letnie wiec nawet ich na siebie nie zdołałam włożyc, inna bluzka tzw.asymetryczna była na tyle asymetryczna ze nie nadawała sie o noszenia bo po założeniu bluzka była tak powykrecana ze nie dało sie ukryc ze krawcowej sie cos pomieszało! według mnie chybił trafił! denerwowalo mnie ze jak zamawialam np 3 bluzki to za kazda przesyłke paciłam osobno( albo jakos niewiele mniej) a przesyłka warto dodac czesto drugie tyle co bluzka!

Teraz jest wyprzedaż:(Za bardzo się pospieszyłam,bo ja muszę wszystko na już :)Nie jestem taka gruba:)Ale każdy na temat tych ciuchów ma inne zdanie,jedni mówią,że ciuchy mają strasznie zaniżoną numerację a drudzy,że są strasznie duże..Ja wolałam zamówić L,bo lepiej jak bedzie za duża niż za mała :)Mam babcię krawcową,więc może iść do poprawki :D

Gość ja zamawialam
kupilam jakis czas temu taka sukienke http://allegro.pl/item741702461_ds_0043_bk_sukienka_pasek.html przyszla juz do mnie-szla ok tydzien, wiec szybko:) jest sukienka cudna, bardzo ladna, material super, dobra jakosc, rozmiar taki jaki powinien byc. Troche juz pokupowalam z tych azjatyckich aukcji i odpukac-wszystko okazalo sie oki. A kiecka naprawde suuper, i kupiona za bezcen :)

Gość jabłuszko z robaczkiem
a mam pytanie na niektorych aukcjach jest napisane ze odbr tylko osobiscie a jak chodzi o wysyłke to tylko za granice??? odbierałyscie osobiscie czy wysłylali wam na teren Polski a placicilyscie np te 15 czy 20 zl za jedna rzecz?

Gość ja zamawialam
szczerze powiem,to nie spotkalam sie z odbiorem osobistym na tych aukcjach,wiec nie wiem o co chodzi czy czy sie tez wtedy placi. Ale jesli wysylka jest to placi sie np 15 zl za 1 rzecz. Bo wlasnie chyba o to tu chodzi,ze ciuch tani i na wysylce sobie podbijaja cene, tak mi sie wydaje.

Gość fegina
ja ostatnio kupiłam taką bluzkę (tylko w niebieskie paski) http://www.allegro.pl/item791795351_0r8967_bluzeczka_w_paski_ciepla_moda_09.html jestem zaskoczona, trochę żałowałam że ją kupiłam myślałam że przyjdzie mi jakaś cienka szmata. A okazało sie że bluzka jest grubego materiału i jest dobrze wykończona. kupiłam też ten sweter http://www.allegro.pl/item796039393_11350a_sweter_japan_style.html i ten co dostałam różni sie od tego który jest na zdjęciu. nie ma kołnierza, kończy sie pod szyją. u dołu jest zwężany (dobrze że nie mam szerokich bioder), przy szyi jest z jednej strony trochę brzydkie wykończenie. ale ogólnie sweter po założeniu bardzo ładnie wygląda. kiedyś kupiłam sweter który był okropny. na zdjęciu wyglądał zupełnie inaczej niż ten który ja dostałam. dla mnie loterią są wymiary. napiszą w opisie że coś ma długość 80cm a przychodzi coś co ma 70cm albo w opisie jest 40cm w biuście a przychodzi 37

Gość fegina
jeszcze dodam że ten sam ciuch u dwóch różnych sprzedawców może mieć różne ceny u jednego będzie 90zł a u drugiego ta sama rzecz będzie za 20zł

Gość jasne loteriazdjęcia
w photo shopie,nie wiesz,co dostaniesz!!!już były takie topiki!!!!!i to nie raz!