Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbłądziłam w życiu

Mieszkamy w tym samym bloku co ex!!!!

Polecane posty

Gość Zbłądziłam w życiu

Występuję tu pod nickiem stałym,jednak z pewnych względów nie ujawnię się. Mając 21 lat byłam bardzo zakochana w swoim byłym. Rozstaliśmy się- On poznał smarkulę a i ja poznałam obecnego męża. Po pół roku zaszłam w ciążę z nowym chłopakiem,wzielismy szybki slub i przeprowadzilismy się do niego i jego rodziców do mieszkania do bloku. Doznałam szoku-wiedzialam,ze moj byly mieszka na tym samym osiedlu co mąż,ale nie skojarzyłam że w tym samym bloku a dokładnie pod nami! Z mężem prowadzimy bujne życie towarzystkie,tj często przychodzą do nas znajomi, gra muzyka,ale tylko w weekendy. O dziecko dbam. Ostatnio miała miejsce taka oto sytuacja- wyszłam z moją dwulatką pod blok na plac zabaw, zapalilam papierosa a ona siedziala w paskownicy. Moj byly przysiadl sie do mnie i zaczal rozmowe jak nigdy nic. W pewnym momencie moja mała przyszła i powiedziała do K.-'ale blydki pan'. Zrobilam sie czerwona ze wstydu,upomnialam ja i pociagnelam za reke do domu. Po paru dniach zapukała do nas pani z opieki społecznej!Mąż akurat był w pracy.Powiedziała,że doniesiono jej,że dziecko jest zaniedbywane, bluzga(!) a w domu odbywają się libacje! Mało tego-sąsiad rzekomo słyszał moje krzyki i widział siniaki na ciele. Długo musialam udowadniac tej pani,że tak nie jest:( Czemu mój były zrobił coś takiego? Od naszego bycia razem minęły 3 lata. Perfidnie naklamal. Dodam,ze z tamtą dziewczyną już nie jest. Jest singlem i mieszka z rodzicami.

Gość Zbłądziłam w życiu
ech:( czuję,że znowu coś odwali...ostatnio powiedział mężowi na parkingu,że pod jego nieobecność przychodzi inny facet...na szczescie maz go wysmial bo ufa mi...

Gość wyglada na to ze
zabolaly go slowa twojej cory i msci sie hehehehe

Gość pauleena
Kochana, to jest zazdrosny ciul, bez urazy. Zazdrosci Ci, że masz męża, dziecko i kupę znajomych. Sam jest zblazowanym deklem. Mogę Ci tylko wspóczuc.

Gość nie dziw sie jesli
dwuletnie dziecko sadzasz w piaskownicy i palisz to co z ciebie za matka.

ja odbyłabym z Twoim byłym poważną rozmowe najpierw w cztery oczy a jak to nie pomoże to w towarzystwie męża.On jest chyba zdziczałym starym kawalerem i robi to z nudów lub dalej Cię klocha.

Gość Zbłądziłam w życiu
Jeśli zabolały go słowa mojego dziecka to jest strasznie dziecinny:(

Gość wyprowadzcie sie

Gość sraj sraj ile wlezie
ała to faktycznie nie zazdroszcze:/ pewnie bierze go zazdrosc ze Ty sobie zycie ulozylas a on zostal sam jak palec ale zeby zaraz opieke nasylac co za koles ale jak wszytsko ok to sie nie martwcie i uwazajcie na tego psychola duzo sily zycze

Gość PROWOKACJA-AKCJA
nie wierzę w to,że przez pół roku przed ślubem nie zorientowałaś się,że Twój ex i przyszły mąż są sąsiadami:-P

Gość Zbłądziłam w życiu
ewelus21-szukam okazji jak bedzie sam w domu bo jego rodzice sa tez dziwni. a co do wyprowadzki to bedzie mozliwe nie wczesnie niz za 3,4 lata

Gość pauleena
Paliła przezież spory kawałek od dziecka, co w tym złego? Napewno nie dmuchała mu prostow nos. Czepiacie się szczegółów troszeczkę. Więcej luzu. Matkom już palic nie można? To była ławka w okolicach piaskownicy przed blokiem, a nie ogrodzony plac zabaw.

Gość Zbłądziłam w życiu
PROWOKACJA AKCJA- u byłego nie byłam,wiedzialam tylko osiedle

Gość Zbłądziłam w życiu
zresztą były konczyl wtedy swoje studia,ja przeszlam na zaoczne za sprawa ciazy wiec nie przyjezdzal.

Gość a ma zwierzaczka
jak ma to naślij tych z ligi obrony zwierzat:P zrobia z nim porzadeczek szybciutko