Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agraffa89

obrączki

Polecane posty

Gość agraffa89

Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała obrączki na tej stronie: www.jubilersigma.pl Bardzo mi się podobają, i ceny niewysokie, ale trochę się obawiam przez net. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą?

Gość kaziorek
My mamy obrączki z Sigmy i mogę z czystym sumieniem polecić. Są prześliczne, z białego złota, z wzorkiem, kosztowały coś ponad 800 zł (takie same oglądaliśmy w innym sklepie za 1300 zł :)) ). Mieliśmy czekać na nie 10 dni, przyszły po sześciu.

Gość agraffa89
Dzięki Kaziorek. Śliczne te Wasze. Nam podobają się z zółtego złota, model OZ221. A może ktoś jeszcze się wypowie?

My też mamy z tej firmy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Początkowo miałam obawy, ale zadzwoniłam do tego sklepu i zaproponowali mi fajne rozwiązanie. Wpłaciłam 100 zł zaliczki, a obrączki wysłali mi za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości na poczcie. Obrączki super, a dodatkowo była promocja, i dostałam gratis śliczny złoty wisiorek :)

Gość dksjuyhb
fajne te obrączki

Gość mańka-fstańka
A pytasz o obrączki, czy ogólnie o sklep? Bo ja kupowałam u nich kolczyki, byłam bardzo zadowolona. Super obsługa, wszystko szybko i sprawnie. Obrączki też tam zamówię, ale to jeszcze nie teraz :P Ogólnie polecam sklepik.

Gość ja tez mam
z tej firmy i też jestem zadowolona. Był mały zgrzyt, bo źle zmierzyłam rozmiar i moja była za mała. Na szczęście bez problemu powiększyli i nic nie płaciliśmy dodatkowo. Bardzo profesjonalnie.

Gość agraffa89
Dzięki dziewczyny. Skoro tyle osób mówi, że sklep ok, to zamawiam :)

Gość ja też polecam Sigmę
Obrączki kupiliśmy przez net, ale odbieraliśmy osobiście, bo trochę się bałam. Blisko mamy, więc nie było problemu. Wszystko było ok, żadnych problemów. Potem się trochę ośmieliłam i zamówiłam prezent na chrzciny i wisiorek dla siebie, ale już normalnie, z przesyłką. Za każdym razem obsługa bez zastrzerzeń, towar ładny i wysyłka przed terminem. Śmiało możesz zamawiać, firma porządna i dba o klienta.