Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarararararara

Dostalam prace!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tarararararara

Jak sie ciesze :) od 2 lat jestem (byłam) bez pracy, mieszkam na tzw. "zadupiu" i cieżko bylo nawet o prace w sklepie. Dzisiaj dostałam pracę na produkcji ale jak na moje miasto to zarobki niezłe jak na poczatek. Studiuje zaocznie i kazdy grosz sie przyda ale jestem szczesliwa, nie moge w to uwierzyc :)

Gość sraj sraj ile wlezie
gratulacje i powodzenia

Gość tarararararara
dziekuje ;) super to malo powiedziane, moglabym nawet za 500zl pracowac, ważne żeby ruszyć dupe z domu i coś robić ;)

Gość gorylica
kurcze jaki angaż... pół kafeterii ci zazdrości teraz :P :D

2 tyg temu tez taki temat założyłam. tez mam robotę na produkcji jaka branża?:P Gratuluję:)

Gość tarararararara
śmiej się :p ja się bardzo cieszę i chyba pójde to oblac :) Tydzien wczesniej mowilam mojemu chlopakowi ze wyjezdzam za granice i rzucam studia bo tutaj nie ma pracy a wczoraj bylam na jednej rozmowie, dzisiaj na drugiej i dostalam prace :)

Gość ghhbgfngfnf
tarararararara a to praca na zmiany? Jaka branża?

u mnie nawet cv nie wzęli i żadnej rozmowy wszystkie 3 (byłam z kumpelam) od razu wzięli:)

Gość tarararararara
kciukiem czytalam i rowniez gratuluje :) praca przy produkcji czesci do samochodow, podobno ciezka ale nie chce juz w domu siedziec, bede miala swoje pieniadze i nie bedzie mnie musial chlopak utrzymywac :o ;)

Gość tarararararara
Praca na 3 zmiany od poniedzialku do piatku. Bedac na rozmowie nawijalam co sie dalo, az mi przerwali i powiedzieli ze wystarczy, balam sie ze mnie nie przyjm ale jak przeczytali moje nazwisko to myslalam ze zawalu dostane ;)

o kurde czyli robota na okrągło i sikanie jak cie zawolają. u nas to puszczają kiedy chcemy na siku/fajk/kawę a taśmę w każdej chwili można wyłączyć. ale zapierdol też jest, i wypłata 10tego:D

Gość tarararararara
Tylko kolezanki, same Bułgarki i Rumunki, obok mnie stoją ... ale ja biorę większe stawki bo Polką jestem :)

Gość tarararararara
U mnie jest 20-sto minutowa przerwa i dwie 5-cio minutowe na papierosa lub wc (ja nie pale), oprocz tego mozna wyjsc do wc jak sie bardzo chce :p zaproponowali mi 1600zl netto na poczatek, dla mnie to duzo, zwlaszcza ze mieszkam w malutkim miasteczku i kiedy zapytali jakie sa moje oczekiwania jesli chodzi o zarobki to powiedzialam ze nawet 800zl wystarczy a jak mi powiedzieli ze placa 1600 to sie zdziwilam

Gość tarararararara
17.56 - podszyw

Gość tarararararara
nie tak serio to gartuluje i powodzenia zycze, nie podszywam sie pod ciebie juz

ja sie tez bardzo ciesze ze dostała s prace i nie musiałas emigrowac jak ja ;) wiem jakie to wspaniałe uczucie miec prace i kase gratulacje

Gość tarararararara
abraja dziekuje :)

Gość gratuluje i powodzenia
ciesze sie razem z Toba!!!

o kurwa. ja wyciągne do 1200 jak w soboty będzie praca (podwojnie placone) lub jak są nadogdziny, a rzadko to bywa. zzazdroszczę... jesteś może z wielkoposlki???:P

Gość również życzę powodzenia
i sukcesu w pracy

Gość tarararararara
dziekuje Wam wszystkim ;) Nie kciukiem, jestem ze slaska

Gość no dokladniee
tarararararara --> A czy to nie fabryka części samochodowych w Czeladzi? :)

Gość tarararararara
papa :) Nie w Czeladzi, duzo dalej

Gość a ja nic nie robie
nic, nic po prostu nic!!! I zarabiam 3300 "na rękę" jestem zawodową żołnierką :)

rzeczywiscie dostac robote na produkji to starsznie trudne zadanie przyjmuja kazdego wiec nie wiem z czego jestes taka zadowolona rozmowa kwalfikacyjna hahahah wlasnie tak sie zawsze zastanawialam po jakiego ta rozmowa co ma praca jak wól przy tasmie do zadawanych przez te durne dupeczki z agencji pracy pytan ale pracuj pracuj -paca uszlachetnie skonczysz studia to sie odkujesz bo zobaczysz ze to ciezka robota, oboz pracy;/ ale dzieki temu bedziesz miala mobilizacje do dalszej nauki powoodzenia ;)

Gość tarararararara
Suczi pracowalam kiedys przez wakacje na produkcji i nie bylo tak zle :) szczerze mowiac to wolalabym to niz prace w sklepie takze w weekendy. Mam nadzieje ze sobie poradze, ciesze sie bardzo bo dlugo bylam bez pracy.

ja tez pracowalam na produkcji bo to byla jedyna praca do ktorej przyjeli mnie bez problemu po maturze i pracowalam jak w obozie jakims, ziwie sie ludziom ktorzy pracuja tam majac na utrzymaniu dzieci bo za takie marne eniadze i taka harowke szukalabym zdecydowanie czegos lepszego, chyba ze licza na to ze zalapia sie na jakas jakosc czy cus;d teraz ucze sie na studiach dziennych wiec nie mam czasu na prace a w weekendy nei za bardzo bo jestem na dosyc ciezkich studiach i nie mialabym sily pracowac

Gość no nide
ja tez studiuje zaocznie i był okres,że nie miałam pracy ale szczerze wstydziłabym się iść do jakieś fabryki,.jedna znajoma moja jest po studiach a pracuje w sklepie mięsnym i wszyscy z niej polewkę maja:O