Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażka Poznań

Studia podyplomowe - po mgr czy lic.??

Polecane posty

Gość Grażka Poznań

Witam! Mam pytanie do studentów/wykładowców/speców od studiów. A otóż, czy studia podyplomowe można robić tylko po zrobieniu magisterki czy po licencjacie (lub inżynierce) też można? Proszę o poważne odpowiedzi. Jest to dla mnie ważna sprawa, bo zamierzam robić tylko licencjat, a studia podyplomowe na innym kierunku bardzo by mi się przydały. Pozdrawiam, Grażka z Poznania

Gość Grażka Poznań
No nie wierzę, że nikt nie wie... Proszę o pomoc! Naprawdę głupio iść zapytać na uczelnię... Pozdrawiam! Grażka z Poznania

Gość najlepeij to zorientowac sie
czy interesującą nas podyplomowke mozna robic po lic, w wiekszosci przypadków można ale sa wyjatki.

Gość Grażka Poznań
Hm, rozumiem więc, że możliwość taka istnieje, z tym, że zależy od kierunku studiów... Konkretnie chodzi o mi o kosmetologię lub stosunki międzynarodowe. Czy orientujesz się w tym czy akurat te kierunki można studiować podyplomowo po licencjacie? Pozdrawiam, Grażka

Gość Artefakt_Diabła
oczywiscie ze mozna

Gość Grażka Poznań
Hmm, z tym, że to też podobno uzależnione jest od tego, jakie wymogi stawia uczelnia, Artefakt_Diabła. No cóż, to już muszę zapytać na uczelni. Jeśli ktoś coś jeszcze wie to proszę pisać :) Grażka