Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek bez uszka

jakie mydlo najlepsze do cery tlustej?

Polecane posty

Gość kubek bez uszka

jw

Szare mydło najlepsze , nie wysusza tak jak zwykłe i nie podraznia odkąd myję ryja tym mydłem mam spokój z burakiem na ryjku...;)

Do mycie cery tłustej wogóle nie powinno się "używać" wody z kranu. Najlepiej tonik, chusteczki do czyszczenia twarzy i to wszystko.

Gość jakajaka
szare mydło wysusza i skóra jest strasznie sciągnieta polecam Ci mydło w kostce Seba Med

Gość _lulu
Szare ponoć daje rezultaty, ale mnie odrzuca ten smród. Żel sto razy lepszy,najlepiej jakiś peelingujący.

Gość
ja mam vichy normaderm , ale jest sredni nie usuwa błyszczenia skóry ale mniej pryszczy sie robi

Gość madulka
Mydło faktycznie b. dobrze zdezynfekuje ale także spowoduje bardzo mocne wysuszenie skóry - to doprowadzi znowu do nadmiernego wydzielania łoju. Musisz zaopatrzyć się w dobry tonik do twarzy np. La roche posey i tylko tym tonikiem oczyszczać twarz. Woda "z kranu" rzeczywiście nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Przede wszytkim nie mydło! Powinnaś zainwestować w dobry krem do twarzy. Ja jestem za używaniem naturalnych kosmetyków i takie stosuje już od dawna. I są lepsze niż wszystkie kosmetyki w zwykłych drogeriach. Wejdź sobie tutaj: http://www.mydlarnia.info.pl/kremy-do-twarzy-cat-187.aspx i tu masz różne kremy do pięlegnacji twarzy. Myślę, że znajdziesz coś przeznaczonego do pięlegnacji Twojej cery.

Gość Wojtas56
Najfajniejszym mydełkiem do cery przetłuszczającej się według mnie jest to mydło; skarbiec-natury.pl/pl/p/Mydlo-do-cery-przetluszczajacej-sie-z-zielona-herbata-i-sola-ORIENTALNA-BRYZA/6432 - fajna cena zaufany sklep ;)