Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej przestraszony

Dziwne dolegliwoście - prosze o pomoc..

Polecane posty

Gość Andrzej przestraszony

Cześć, od pewnego czasu (około 2-3 miesięcy) mam dziwne dolegliwości i nie wiem co mam zrobić! Zaczynając od początku: -czuje po lewej stronie brzucha zupelnie przy kosci biodrowej taka dziwna kulke, ciezko to okreslic, troche jak przepuklina ale to na pewno nie jest przepuklina...przy dotykaniu nie boli, ale wiece czuje to - czasem boli mnie glowa i mam lekkie zawroty głowy - klucha w gardle, lekka nie przeszkadza w jedzeniu ale takze ja czuje - czasem na papierze toaletowym jest swieza krew(malo, tylko na pierwszym papierze:), ale w kale nie ma krwi utajonej - czasem jest mi zimno pomimo tego ze wszytskim jest goraco - mialem robione wszytskie badania i ogolnie wszytsko w normie, zelazo hemoglobina wszytsko w optymalnych ilosciach:) tarczyca tez - czasem czuje leciutkie bole w klatce lub z tyl w okolicach nerek... Prosze o jakies rady bo naprawde nie wiem nawet do jakiego lekarza z tym isc... Dodam ze mam 18 lat, 1,9 m i waze 72 kg...

Gość andrzej przestraszonnyy
dodam jeszcze ze w jedne dni dolegliwosci sa mocniejsze w inne slabsze... Zauwazylem ze gorzej sie czuje w weekendy, jak odpoczywam caly dzien... Dodam jeszcze ze nawet jak dolegliwosci sa mocniejsze to nie jest tak ze sie nie da z tym zyc... po prostu dolega to i wtedy najchetniej polozylbym sie do lozka bo nie mam na nic wiekszej ochoty itp..

Gość ghjkl
to raczej coś z jelitem grubym.Chyba powinieneś dostac skierowanie do gastrologa

Gość dziwne....
Co to za gulka i co na to lekarze?

Gość Andrzej przestraszonyy
Hmm trzustki nie sprawdzalem w zaden sposob;) lekarz rodzinny narazie wiesz ze to nerwica itp ale az wierzyc mi sie nie chce! a ta gula to taka jakby od stresu... Jest sobie w niczym nie przeszkadza ale jednak czujesz... I dziwie sie bo srednio sie czuje a wszyscy jak dobrze wygladam;) itp

Gość dziwne....
Nie wiem i nie umiem ci na to odpowiedzieć. Wiem tylko, ze żadnej gulki nie powinno w takim miejscu być. Jedyne co mi się z tm kojarzy, to powiększony węzeł chłonny pachwimy i to może być realne.