Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly...

Pobił mnie facet!!!nie moge dojsc do siebie.

Polecane posty

Gość fly...

bylismy ze soba ponad 2 lat myslałam ze go znam dałabym sobie glowe sciac ze niego...nigdy wczesniej mi nic nie zrobił..zawsze taki kochany czuły dobry dla mnie.2 dni temu sie pokłucilismy on był wypity...i nawet nie wiem jak do tego doszło...zaczał mnie wyzywac i szrpac .uciekłam do pokoju i sie zamknełam. wystawił drzwi i mnie uderzył napierw otwarta reka potem z piesci 3 razy mam sine oczy i złamany nos rozwalona skron.nie poznałam go jak on tak mogł...nigdy wczesniej go takiego nie widziałam, nie moge dojsc do siebie...nie wiem co robic czy isc na policje??prosze pomozcie

Gość brykajaca siksa
dziewczyno szoruj na obdukcje!! poki masz siniaki widoczne co by dowod byl w razie sprawy..szanuj sie ! a nie pytasz co robic;]

Gość Artefakt_Diabła
och jak ja nienawidze jebanych damskich bokserow.co za smiecie !!! powinno sie takich chlostac publicznie i kastrowac.zapieprzaj na policje i narob jebanemu chujowi klopotow.powinno sie takich odizolowac

idź na policję, zrób najpierw obdukcję na pogotowiu. Nie wierz mu gdy będzie przepraszał, prosił, błagał. Jeśli zrobił to raz, będzie robił to już zawsze.

Gość to znowu ty i te twoje
prowokacje?! kropeczki cię zdradzaja i styl wypowiedzi :classic_cool: to juz nie jestes żoną?:P

Gość fly...
byłam w szpitalu i mam obdukcje, tylko ze troche sie boje isc na policje bo on mi teraz pisze sms ze jak ktos sie dowie to dopiero mnie urzadzi.

Gość fly...
zona nigdy nie byłam.nie wiem o co chodzi

Gość brykajaca siksa
olej palanta i biegusiem na policje...powiedz ze ci grozi, w koncu masz dowod w postaci smsow

Gość Pierwsza i podstawowa sprawa
to idz jak najszybciej do najblizszego szpitala i zrob obdukcje,jesli pojdziesz na policje to i tak kaza ci zrobic obdukcje,a przynajmniej bedziesz miala papier na swoja obrone w razie draki. Teraz jest ciemno ,wiec nie zwlekaj i idz na izbe przyjec zglaszajac pobicie i tyle.

Gość fly...
jak juz pisałam byłam w szpitalu prawie cały dzien mam wszystkie wyniki badan opisy od lekarzy i przeswietlenia.tylko mam problem ja nie mam swiadka zadnego ze on to zrobil nie bede musiała jakos tego udowodnic?

Gość obdukcja
koniecznie!

Gość udowadniać
trzeba wtedy jak się oskarża kogoś o pobicie. Wtedy podstawą jest właśnie obdukcja. Załatw to koniecznie!

Gość No chyba Cie porabalo
TY nie sluchaj tego co on Ci wypisuje i gada,tylko zapierdalaj na policje za zgloszeniem,a co Ci ma napisac?pewnie ,ze bedzie Cie straszyl ,bo cykora wietrzy,ale tacy jak on tylko strasza,a Ty sie nie ogladaj tylko zabierz obdukcje i zglos sprawe na policje,nie boj sie ,tam Cie poinstruuja Co masz dalej robic,nie zostaniesz z pewnoscia bez pomocy.

Gość przecież masz dowody
że to on Cię pobił-SMSY.

Gość fly...
ok dzieki zamawiam taksowke i jade.odezwe sie jak wroce

Gość cholera galopuj na policję
jak najszybciej a to palant! Za nic, za żadne skarby świata nie daj się zastraszyć I zachwaj te smsy! Pokaż na policji!

Gość facetom
??? Ty takie ścierwo nazywasz facetem??? Facet to siła, również fizyczna, ale używana z głową i w potrzebie a nie na krzywdzenie słabszych. To nie facet był - to piz-da. Amen

Gość No odezwal sie
nastepny jebniety,tylko jakby jednego i drugiego postawic twarza twarz z osilkiem,to by byl caly posrany,takie typy tylko w gebie sa mocni i wobec kobiet,to zwykle CIOTY.

Gość a ten projekt - pedałek
Jarek - niech na dziarę wypiertala .~!!!!!!!!!!!!!!

Gość o widze ze Jareczek
znowu w formie! :D:D:D:D

Gość kiniaaaa sweet
Jareczek-co za kretyn, widac ze dawno nikt mu maski nie oklepał bo sam sie prosi!kutafon zafajdany

Gość Jak to mówią
głupota ma zawsze największy poklask, bo jest prosta i każdy durak wie o co chodzi... mądry wzruszy ramionami a głupi będzie bił brawo...

Gość fly...
Wrociłam własnie.nie było tak zle...powiedziałam wszystko jak było nie musze wnosic sprawy cywilnej bo to sie kwalifikuje pod pobicie i policja sama wniesie sprawe do sadu.pokazałam sms podałam jego dane i teraz mam czekac az oni go wezwa.moge sie ubiegac o odszkodowanie za naruszenie nietykalnosci cielesnej i za to ze jestem niezdolna do pracy.dziekuje wszystkim za rady...dobrze zrobilam ze tam poszłam odrazu mi troche ulzyło,mam nadzieje ze dostani za swoje

Gość AP AP AP AP
Napisz jak wrocisz co i jak i nie boj sie... Chamstwo trzeba tepic. Amen.

Gość Tak dobrze zrobiłaś...
Trzym się jakoś. Pozdrawiam :)

Gość AP AP AP AP
To teraz uwazaj na tego swojego damskiego boksera:( i na jego kolegow- bo pewnie takowych ma. Niech wie,ze nie ma do czynienia z idiotka. wspieramy Cie bardzo.

Gość a nie dostawiłas mu
jakiś rogów czy coś?

Gość fly...
nie pokłocilismy sie o to ze na moje urodziny nie chciałam zaprosic jegok umpla i za to dostałam wpierdal..wiem musze uwazac...nadal w to nie moge uwierzyc.najgorsze jest to ze on ciagle dwoni i pisze musiałam tel wylaczyc.boje sie ze on przyjdzie do mnie