Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly...

Pobił mnie facet!!!nie moge dojsc do siebie.

Polecane posty

Gość AP AP AP AP
Albo zamieszkaj przez jakis czas gdzies u przyjaciolki, kolazenki- ktorej on np. nie zna lub z rodzicami. Nie badz sama. Najprawdopodobniej przyjdzie... Zawsze mozesz wtedy policje wezwac. Jezeli mieszkasz w soim mieszkaniu to powymieniaj zamki itd. Jezeli w jego- to wyprowadz sie. Jak ta sytuacja wyglada? I pracujesz czy uczysz sie?

Gość gdyby przyszedł
nie wpuszczaj i jakby co dzwoń po gliny

Gość fly...
on pewnie u siebie on mieszka sam a ja z rodzicami tylko ze oni wyjechali i caly czas bylismy u mnie.naszczescie nie ma kluczy

Gość fly...
pracuje .ale teraz jestem na l4

Gość loliotaaaa
Uciekaj od niego jak najdalej!!! Tkwiłam w takim związku ponad 3 lata, gdy pierwszy raz mnie pobił i wyzwał liczyłam na to że się zmieni... gdzie... bił mnie dalej :( dopiero po 3 latach doszło do mnie jak głupia jestem!!! Nie popełniaj tego błedu i ucieknij od niego jak najdalej stąd!!!

Gość AP AP AP AP
Aha- to dobrze, nie martw sie, niedlugo pewnie Twoi rodzice wroce. A nie moze zamieszkac z Toba przyjaciolka czy brat czy ktokolwiek przez kilka dni? To jedno z wyjsc. Lub po prostu- normalnie funkcjonuj, nie mysl o nim, on zaplaci za to dobrze. Musze powiedziec,ze mam tez takiego znajomego, ktory sie swietym czlowiekiem- gdy jest trzezwy... A gdy pijany- istny diabel, do wszysktich z lapami, dostaje szajbe, agresor na maxa. Dzieki Bogu juz od dawna przestal pic lub robi to rzadko... Twoj chlopak to pewnie tez ten typ- grzeczy gdy trzezwy, gdy pijany- szatan. UCIEKAJ czym predzaj i czym dalej od niego:( Trzymaj sie!

Gość fly...
jutro ma przyjsc moja kolezanka , poprosze zeby nocowała u mnie.jeszcze raz dziekuje za wszystko

Gość AP AP AP AP
A jeszcze powiedz- mocno byl pijany gdy cie uderzyl czy tylko po tzw. piwku?

Gość będzie ok jesteś silna babka
:) Tylko nie daj się i walcz o siebie i swoją godność. Takiemu s.u.rwysynowi raz się dać a będzie to robił częściej - jak nie tobie to innej kobiecie. A Ty też nie będziesz czuła się słaba i zastraszona na przyszłość, bo nie dałaś się, nie zostawiłaś tego tak jak jest. Njagorzej jest się podporządkować takim chamom, potem spirala przemocy narasta, siada psychika i kobieta nie potrafi już nic z tym zrobić. Dobrze zrobiłaś :) Trzymaj się

Gość fly...
no był wstawiony poł mieszkania mi zdemolowal a ja nie moge patrzec w lustro bo wygladam jak potwor.

Gość opuchlizna zejdzie
będzie dobrze :) Ważne, że jesteś silna kobietka

Gość Bellydance
masakra. Takim facetem był właśnie mąż mojej babci.... :O trzeźwy cudowny, idealny, do rany przyłóż. Po pijaku bił ją i gwałcił...szok... Raz prawie ja udusił...gdyby nie sąsiedzi... Po tym incydencie uciekła do innego miasta...

Gość cos sciemniasz
Piszesz ze cie pobil dwa dni temu, a potem ze bylas tydzien w szpitalu :P. I po co ta prowokacja?

Gość jakoś nigdzie nie widzę
by autorka gdzies pisała,że była tydzień w szpitalu.Czytaj uważniej.

Gość dobrze mówię czy źle
Weź na sprawę jeszcze zdjęcia porób tej zdemolowanej chaty i sobie zrób. Pokaż w sądzie, jakby chciał twierdzić, że to nie było mocno. Obdukcję masz, ale zdjęcia zrobią odpowiednie wrażenie sytuacji. I nie wyłączaj komórki, niech pisze, dużo pisze, będziesz miała co pokazać, że Ci wygraża.

Gość fly...
przyszedł w nocy do mnie.darł sie dzwonił dzwonkiem waliłw okna i drzwi był znowu naprany.wezwalam policje i go zabrali chyba na izbe

Gość AP AP AP AP
O Matko! Badz silna, nie otwieraj mu, nie odzywaj sie nawet przez drzwi, dzwon od razu po policje mowiac,ze kilka dni temu pobil Cie a teraz rpzychodzi do Twojego domu itd. Trzymaj sie! A On pokazal,zejest jeszcze wiekszym prostakiem i chamem:/

Gość fly...
wiem...jakos sie staram pozbierac ale nie jest łatwo

Gość AP AP AP AP AP
Co slychac, jak sie czujesz?

Gość fly...
zartowalam:)

Gość dziewczyna ladacoo
Zartowalas czy to byl podszyw? Co sie dzieje teraz?

Gość jasne że prowokacja
Laska w godzinę nie zdążyłaby pojechać na policję spisać zeznania i wrócić do domu :O

Gość dziewczyna ladacoo
Nosz kurcze, kazdy sie przejal, pisal jej rady, a tu taka sciema:o nie podoba mi sie to:o

Gość fly...
podsyw to był.i wcale nie sciemnialam!!!!!!!!!nie mam powodu i wcale mi sie nie nudzi.poprostu komp mialam w naprawie.juz troche lepiej siniaki zeszly i jakos sie staram zapomniec a ten caly czas mi spokoju nie daje wipisuje bzdury moim znajomym dzwoni do moich rodzicow ze to niby nie on.mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie sprawa bo juz mam dosyc

Nie przejmuj sie nim. W ogole nie tlumacz sie znajomym z tej calej sytuacji0 co ich to obchodzi? Prawdziwi przyjaciele zawsze ustana po Twojej stronie, beda Cie wspierac. Mysle,ze on tym zachowanie chce sie na Tobie odegrac i zrobic z Ciebie winna, a sam wyjsc na ofiare(hmm- normalne zachowanie- tzn. dosc czesto spotykane, bo normalny on zdecydowanie nie jest:o). Olej go, nie odbieraj tel., moze zmien numer? Ogolnie daj mu sie nagadac i niech sprawa ucichnie. Hmm, ja pamietam jak kilka lat temu wujek (juz Ś.P :( ) umoralnial mnie i caly czas powtarzal- mezczyzne nalezy upic na maksa i najlepiej sie z nim wtedy mocno poklocic i obserwowac jego zachowanie. Jezeli zachowa sie ok- facet przyzwoity, a jezeli podniesie na kobiete reke- uciekaj czym predzej. To taka przestroga. Kobiety- nie dajcie mezczyzno pomiatac wami, szanujcie siebie. A TY droga autorko trzymaj sie, powodzenia w zyciu:)