Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoMiSięStało

Od 2 dni

Polecane posty

Gość CoMiSięStało

Coś mi się dzieje. Mianowicie w nocy z środy na czwartek obudziłam się ok. 3.00 i dostałam biegunkę. W ogóle najpierw przez pół godziny puszczałam takie długie, głośne i śmierdzące bąki. Potem do około 13.00 miałam biegunkę, nudności itp. Między czasie zaczęło mnie swędzieć w okolicach pochwy i cewki moczowej, i zaczęły mi lecieć takie serowate upławy. Około 13.00 przestałam mieć biegunkę, ale znów się zaczęła około 16.00 i trwała może tak do 22.00. Teraz już nie mam biegunki, ale wszystko mnie tam swędzi i dalej mam ten serek. Sorki, że Was tak obrzydzam, ale nie wiem co mi jest. Pomocy.

Gość McD
nie jestem lekarzem, ale po prostu masz zapalenie lub złapałaś wirusa. nie czekaj, tylko idź do lekarza (choć tu nie jestem w stanie Ci powiedzieć jakiego :/ ). Może sie okazać, że wcale to nie jest coś groźnego. lepiej na zimne dmuchać niż później leczyć nie wiadomo jak...

Gość z tym to na ginekologiczny
dział a nie na dyskusje ogólna pozatym wizyta u lekarza chodzby dzis na ostrym dyrzuze ginekologicznym w kazdym miescie taki jest nawet lepiej bo bez rejesracji i kolejek pod gabinetem dostaniesz masci globulki moze antybiotyk ale o tym zdecyduje lekarz i pójdziesz spać ale juz leczona a nie ze swedzacym kroczem masz albo grzybki albo inne zakazenie? jest ich wiele

Gość Mowiac krotko
masz grzybice pochwy i musisz isc koniecznie do gina,bo samo napewno nie przejdzie a bedzie jeszcze gorzej.