Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koarmelana wala

umawiam sie z facetami z czatu i zastanawia mnie jeden fakt

Polecane posty

Gość koarmelana wala

chodzi o to że każdemu sie bardzo podobam, mówią że jestem atrakcyjna, że nie zdawali sobie sprawy itp nie pisze tego żeby sie chwalić bo mi to wisi tylko zastanawia mnie to bo wszyscy tak wybrzydzają a u mnie jeszcze żaden facet sie nie odwrócił.Chcą ze mną kontynuować znajomość, spotykać się, zapraszają mnie itp w końcu nie wiem bo nie ubieram sie modnie --nie kupuje markowych ciuchów, żeby było śmiesznie to powiem że kupuje ciuchy w lumpeksie :-D serio nie mam tipsów ani solarki nie stosuje dużego makijażu, bardziej taki dyskretny i każdemu sie podobam Prawdę mówiąc mi mało który się podoba, raczej nie są w moim typie ale na co faceci patrzą ? co we mnie jest ? :-D

Gość kobiecaaaa
sama piszesz, że nijak wyglądasz... zwyczajnie jesteś łatwa... żal

Gość markos34
to masz się czym chwalić... sami nieudacznicy siedzą na czacie :)

Gość koarmelana wala
no może cie zawiode ale nie jestem łatwa i nie uprawiam sexu ale oni może mają nadzieję na to, nie wiem :-D

Gość bo widocznie to desparaci
którym wszystko jedno

Gość koarmelana wala
to ciekawe dlaczego dziewczyny z forum kafe są odrzucane albo faceci opisują jakie to pasztety przyszły coś sie nie zgadza mną są wszyscy zafascynowani i oczy sie świecą dlatego mnie to śmieszy

Gość no juz juz
sama mowisz, ze oni niezbyt fajni, to co sie dziwisz, leca na cokolwiek :D

Gość a ja powiem...
autorko faceci z czatu do wszystkich mówią że fajne i piękne i wspaniałe więc nie wiem czym Ty sie tak podniecasz?

Gość po co udajesz prowokatorko
Skoro jestes taka wspaniala to dlaczego jestes sama, umawiasz sie z facetami z czatu a to juz calkowita dramatyczna desperacja Przeciez zaden facet nie powie ci ze jestes brzydka, bedzie chcial sie zachowac do końca fair i bedzie udawal zachwyconego tobą, najczesciej tak robią z litosci. Chceszz sie podbudowac, kazdy weekend spedzasz przed kompem, a twoje żcyie jest praktycznie już skończone Czekasz na komentarze w stylu: bo jestes czarujaca, bo jestes niezwykła itd, a prawda jest taka, ze najprawopodobniej nie masz parcy, zbliżasz sie do 30stki albo juz ja przekroczyłas, jestes brzydka, przestalas w siebie wierzyć, masz kłopoty z samooceną to forum jest dobre dla takich frustratek i przegranych życiowo jak ty, bo zadowolenie jakie osiągasz trwa krótko, a ból po nim jest wiekszy niż poprzedni nie sądze zebyś długo żyła

Gość koarmelana wala
he he he ale sie pomarańczowa przejęła :-D tylko zawału nie dostań ! bez przesady, nie gorączkujcie sie tym że podobam sie facetom, jeszcze nie pracuję, uczę się i dla ciekawości sie umówiłam, może żeby kogoś poznać.

Gość ham ster
mozliwe powody: 0. rzeczywiscie jestes cudowna. 1. wiesz jak wygladaja inne osoby z czata? na czacie np interii dostepne sa kamerki obejrzyj pare dziewczyn w podobnym wieku:o jesli wygladasz ogolnie OK to zobaczysz ze one sa hmm.. ponizej przecietnej tego co widac na ulicy:o dlatego nawet przecietna dziewczyna spotka sie z zachwytami;) 2. faceci, nawet ci ogolnie mowiac bardzo prosci, zazwyczaj wiedza ze skomplementowanie wygladu to najprostszy sposob przypodobania sie kobiecie... 3. na czatach itp wielu to desperaci (wiadomo ze nie wszyscy ale odsetek znaczaco wyzszy niz wsrod spotykanych na codzien osob) a ludzie zdesperowani sa gotowe nawet wyznac milosc osobie ktora jest dla nich zwyczajnie miła jesli spotykasz te osoby w "realu" i widzisz jakie one sa to sama wiesz czy to wspaniali mężczyzni uwazaja cie za taki cud czy tez sa to zdesperowane namiastki;) wybierz co jest najbardziej prawdopodobna wersje;)

Gość koarmelana wala
ham ster --może coś w tym jest ale powiem że czasami naprawde da sie wyczuć że sie komuś podobasz, nigdy tego nie czułaś /łeś ? widzę jak oczy wybauszył gdy mnie zobaczył, jak patrzył na mnie i szukał kontaktu po spotkaniu, tego nie można udawać

Gość ham ster
jesli nawet jakiemus sie szczerze podobasz a on tobie nie to i tak nic z tego nie wynika:P

autorka dowartosciowuje sie na podstawie opinii niewyzytych nieudolnych desperatow z czatow. zenada :P

Gość koarmelana wala
4 razy umówiłam sie bez fotek i faktycznie to było niewskazane :-P Teraz juz tak nie robie

Gość rtgffgdhg
w-3 hahaha masz 100% racji. Ja nie musze wchodzić na czat, cały czas ktoś mnie zaczepia. Nie ma praktycznie faceta który by na mnie nie spojżał (nawet jak idzie z dziewczyną :O). Wiele dziewczyn mnie nie cierpi "bez powodu" :D. I ja nie muszę się na tyle dowartościowywać żeby o tym topik zakładać :D

"dzi o to że każdemu sie bardzo podobam, mówią że jestem atrakcyjna, że nie zdawali sobie sprawy itp" bo na czacie pewnie spodobasz się większości w końcu darmoy sex z przecietną dziewczyną to także darmowy sex :P a jak jeszcze siedzisz na czacie regionalnym to jużw ogóle... bo przecieżwieksza szansa że laska jest z bliska i chętna przerzuć sięna cośambitniejszego ::P

Gość gość
hej w*****asz mnie dzidziusiu