Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_ciekawska1975

konto w bz wbk - problem!!!

Polecane posty

Gość bardzo_ciekawska1975

hej, mam bardzo głupi problem (więc proszę się nie śmiać) otóż otworzyłam sobie rachunek bankowy w bz wbk a oprócz tego otworzono mi konto oszczędnościowe - które jest "teoretycznie" oprocentowane (taki był wymóg). I pan w banku powiedział że pieniądze z rachunku będę sobie przelewać na to konto oprocentowane i tam będą rosły jakieś odsetki. No i problem pojawił się w domu - gdy się zalogowałam w bankowości internetowej i nie mam pojęcia jak przelać pieniądze między kontami. Nie zapytałam dokładnie bo mówiono mi że to bez problemu tam sobie pani przeniesie pieniądze z jednego na drugie. Głupio mi teraz iść zapytać do banku... ;/ Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś posiada takie konta

co prawda mam w innym banku konto ale u mnie jest coś takiego w zakładce przelewy jak przlew na rachunek własny.Zadzwoń na infolinie banku

Gość do autorki....
Nie rozumiem, dlaczego ci głupio iść do tego banku. Wolisz trzasnąć jakąś głupotę z niewiedzy, niż zasięgnąć dokładniejszych informacji. Wybacz, ale zawsze zadziwiali mnie tacy ludzie i napewno nie w sensie pozytywnym..