Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam....

Czy taka kobieta ma jeszcze szanse na normalne życie?

Polecane posty

Gość aleo
na pewno nie zwiazal bym sie z kobieta z dzieckiem

Gość aleo
" niepojete jest dla mnie dyskwalifikowanie kogos z tytulu posiadania dziecka albo malego fiata lub zielonej bluzy" argument z dupy a podobno jestes inteligentna

to zwiaz sobie sznurowki :P a ja nie zwiazalabym sie z niedojrzalym dzieciuchem z kiepskim wyksztalceniem, be zporzadnej posady, bez wlasnego domu ... w stolicy :P :P

Gość aleo
wyrazilem swoje zdanie na ten temat a ty ciskasz wyzwiskami. jakies kompleksy ?

Gość aleo
faceta ktory nie chce kobiety z dzieckiem nazywasz niedojrzalym emocjonalnie, zastanow sie czasami co ty za teorie glosisz a porownywanie zywego czlowieka do samochodu nie za dobrze o tobie swiadczy

Gość hstsdsew
to ty nie chwyciłaś. piszesz z perspektywy osoby, która ma już dziecko (temat dotyczy ciebie dlatego nie jestes zbyt obiektywna). nie kazdy jest taki sam i może posiadać wlasne zdanie. A ze ty tego nie rozumiesz świadczy wlasnie o tym ze nie chwytasz i pewnie juz nie chwycisz. adios pani madra ;) (do viera)

Gość hstsdsew
A co ma piernik do wiatraka ?

Gość aleo
"czy wy zanim sie zakochac najpierw robicie wywiad srodowiskowy?????" oslabiasz mnie

Gość aleo
rozmowa viera jej facet po 3 miesiacach znajomosci: viera: hej kochanie zapomnialam ci powiedziec o malym szczegole, mam dziecko on: wspaniale zawsze marzylem o tym zeby wychowawac nie swoje :D

Gość bomozeee
zapytal masz dzieci? a ona nie bo 1 miala;)

Gość hstsdsew
oczywiście, bo w gruncie rzeczy liczy się tylko miłość ;) a dziecko, no jest tam takie ale zaomniałam powiedzieć ;)

Gość Nataliaa24
Wy kurewki puszczalskie z bachorami checie byc wynoszone na piedestal?? Moj facet byl z taka wzial ja z bachorem kiedy miala 19 lat a najduch 3. Dbal o niego I kochal jak syna. Kurewka go wysadzila zabrala kas I odeszla do ineego jebaki po 10 latach malzenstwa. Teraz on nie ma nic z tego bo suka ustawila bekarta przeciwko niemu.,Gdy blagal ja o jego telefon ta kazala mu spierdalac I powiedziala ze to nie jego syn. Gowniarz ma teraz 19 lat I ma go w dupie. Faceci nie bierzcie sobie takich suczek nieletnich z beklartami. Dobra rada

Jaki facet wziąłby sobie babę, co wpadła z jakimś idotą będąc jeszcze nastką? Idiota chyba li tylko. Nataliaa24 => teraz już wiesz do jakiego gatunku Twój chłop należy. Bez obrazy.

Gość samiec_alfa_100
A czy człowiek to sie zakochuje po 2-3 spotkaniach ? Wydaje mi się żeby powiedzieć "kocham" to potrzeba troche dłuższego stażu w realcjach, po 2-3 spotkaniach to moze byc conajwyżej zauroczenie i chęć uprawiania dzikiego sexu.... Nie przeprowadzam żadnej "selekcji" kandydatek na dziewczyne / małzonke ale licze na szczerość kobiet w aspekcie dzieci, jeżeli się nie przyzna ze ma dziecko a wyjdzie to w praniu to ją zostawię, chociaż jak kiedyś już pisałem miałem relacje z samotnymi matkami... wszystkie chciały poważnych deklaracji po 6-7 miesiącach znajomości... wiec prosze Cię oszczędz mi wywodów ze samotne matki nie szukają z wyrachowania tatusi dla swoich dzieci. Aspektem dla którego chciały jeszcze mnie usidlić jest dobra praca i posiadanie własnego mieszkania. Na szczęscie jest tez taki prawny poskramiacz materialistek który nazywa się intercyza.... duża część rezygnuje z "szybkiego" slubu jak słyszy to hasło.

Gość tylko frajer zechce dzieciata

Gość atb768
Oczywiście, że masz szansę na miłość. Musisz tylko szukać partnera. Może więc warto spróbować skorzystać z bezpłatnej pomocy międzynarodowego biura matrymonialnego: http://julie.pl/panie ? Już wielu kobietom udało się odnaleźć tam miłość swego życia.

Gość ksw
Życzę autorce wszystkiego najlepszego w znalezieniu ogłupiałego frajera który będzie zajmował się twoim dzieckiem przynosił kasę do twojej kiesy a ty będziesz mogła zabawiać się z "ciachami". Jak znajdziesz dobre ciacho takie najlepsze to zawsze frajer alimenty zapłaci a ty z ciachem wprowadzisz się do jego chaty i frajer będzie musiał iść do jakiejś kawalerki. Przecież musisz mieć warunki do spłodzenia kolejnego dziecka z konkretnym ciachem bo dziecko z ciachem kremowym i babką kakaową = tort. A z babki kakaowej i kromki chleba razowego powstanie tylko smalec i zakalec. Rozchmurz się życie jest piękne jak jesz słodycze a ciacho to jest to!!!

aleo rozmowa viera jej facet po 3 miesiacach znajomosci: viera: hej kochanie zapomnialam ci powiedziec o malym szczegole, mam dziecko on: wspaniale zawsze marzylem o tym zeby wychowawac nie swoje --- i tu sie mylisz :P wiedzial od poczatku...jak zreszta wszyscy faceci ,ktorzy chcieli ze mna byc. ale do pewnych rzeczy trzeba dorosnac..i miec jaja. :P cieszy mnie jeden fakt aleo... ,ze na dzieciat kobiety za tchorzliwi sa ludzie twego pokroju. zaczynam wierzyc w boska sprawiedliwosc :D

Gość shdgg
ja pierdole, dlatego wlasnie wkurwia mnie ta polska rzeczywistos. mlodziez w wieku 20 lat zalicza wpadke i sie chajta, po co ? bo to zxeby w wieku 22 llat byc juz po rozwodzie...;/;/;/;/

Gość reshka
dokladnie... wpadka...zdarza sie ,ale po co wiazac sie z kims z kim nie chce sie byc? odp jest prosta ,zeby takie pustaki jak natalia24 nie mowily ,ze te dziewczyny to kurewki... polskie spoleczenstwo to banda oszolomow....natalia i aleo to do was