Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam....

Czy taka kobieta ma jeszcze szanse na normalne życie?

Polecane posty

czemu palant? to bardzo proste...? bo mowienie z tak idiotycznym przekonaniem ,ze na pewno ,ze na 100% nie zaakceptujesz nie bedac w takiej sytuacji jest tylko i wylacznie objawem jakiegos opoznienia umyslowego. a dam sobie reke uciac ,ze nie mowisz tego z autopsji :P

tez tak powiedzialam swojemu : wiesz ,ja nikogo nie szukam. bo jak sie szuka to sie nie znajduje...albo znajduje sie byle co :D jestesmy razem 2 lata

Gość nocny doradca
Cream sorry, ale nie budzisz szacunku.

viera viera - musimy się kiedyś umówić na piwo obgadać szczegóły :D:D:D **cream** - z takim podejściem nie narzekaj, że Ci źle:) ale nie chce mi się z Tobą dyskutować :) U Ciebie na jaw wychodzi taki pierwotny instynkt- jak lew-samiec zostanie zabity albo umrze z jakiegoś tam powodu, to samica owszem, ma wielu chętnych, ale pierwsze, co robią Ci chętni, to usiłują zabić młode lwiątka, żeby geny po tym jej pierwszym nie przetrwały... A wydawało mi się, że człowiek usiłuje wyróżnić się wśród zwierząt inteligencją i zdolnością do tzw. uczuć wyższych... no cóż, hm...

viera viera - tak poza tematem, to bardzo podoba mi się Twój kierunek studiów, ale za bardzo się stracham :D:D:D:D

kalambaka ...ja promuje tylko swoje geny a reszte mam gdzies pozatym co mi moze zaoferowac kobieta z dzieckiem ???

Gość nocny doradca
Kobieta z dzieckiem czy bez ma szansę na sawoją Wielką Miłość.

Gość prawdę jest że kobieta
z dzieckiem ma trudniej, przykre ale tak jest. Nie dziwię się facetom, że nie chcą wychowywać cudzych dzieci. Nie mówię, że to nie możliwe ale na pewno trudne

Gość PaulinaPaulinaPaulina
ja mam koleżanke która ma 22 lata i roczne dziecko, ojciec dziecka olał rodzine, zostawił ją jak tylko sie dowiedział że jest w ciąży (wczesniej byli ze soba chyba z 3 lata). Pod koniec ciąży poznała kogoś, teraz jest szczęśliwie zakochana, a jej nowy partner traktuje jej córke jak by była jego własną :) Tak więc tak, można być szczęśliwym :)

**cream** - to, co Ci ta kobieta może zaoferować, to nie od jej dziecka zależy, tylko od niej samej. A czy je ma, czy nie, to inna sprawa. Ale promowanie swoich genów jakoś Ci chyba nie bardzo wychodzi, tak z innej beczki? I tyle w temacie.

mi poprostu nie pasuje kobieta z dzieckiem i mówie to otwarcie nie chce miec z takimi doczynienia :) i nie zamierzam takich wykorzystywac :) więc jestem wporządku a ty se mysl co chcesz

I bardzo mnie to cieszy, że nie zamierzasz takich wykorzystywać :D Bo to by bardzo źle o Tobie świadczyło, gdybyś zamierzał :D

no wiem o tym :) dlatego tego nie bede robił to chyba dobrze poprostu wiem co chce i tyle kobieta z dzieckiem mnie nie interesuje niewazne jak piękna i bogata by była

I bardzo dobrze, że masz na ten temat wyrobione zdanie :) ale chyba nie to jest tematem topiku :)

Jesteś młodą kobietką, jesteś człowiekiem tak jak Twoje dziecko, nie każda osoba jest pozbawiona uczuć czy egoistyczna, ja na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się czy mam szansę na szczęście bo byłabym tego pewna.

Gość mozesz liczyc jedynie na
sporo starszego faceta. Takiego, który już też swoje dzieci ma. Sorry, ale zaden normalny koleś nie chce wychowywać nie swojego dziecka a tymbardziej na nie łożyć :O Po co ma mieć w domu 2 dzieci w tym jedno nie swoje, jak może mieć 2 swoich? Trzeba było wcześniej myśleć głową a nie doopą. Zresztą jak koleś jest z porządnej rodziny, to sama rodzina nie będzie chciała mieć synówki z przychówkiem. To już świadczy o tym że nieco koslawo się prowadziłą. Nie mówie, że nigdy nikogo nie znajdziesz i nie będziesz szczęśliwa, ale nie licz na zbyt wiele :O

kalambaka - chetnie spotkam sie na piwku...choc wole winko :P studia sa ciezkie,ale dzieki nim poznalam swojego faceta:)

Gość samiec_alfa_100
I czemu odrazu na niego wskakujecie ze jest palant , ze głupi , niedojrzały ? Cream mówi prawde w oczy 95% meżczyzn nie zgodzi sie na wychowywanie nie swojego potomstwa... tak nas stworzyła natura i tyle, zadne lamenty i płacze oraz wyzywanie nie pomoże. Gratuluje że macie swoich partnerów ale założe się ze 3/4 z nich to faceci po przejsciach... czyli o podobnym bagażu zyciowym co wy. Jestem przekonany ze zaden samotny , bezdzietny mężczyzna nie wpakuje się swiadomie w związek z samotną matką. Prawda jest taka że kobieta z dzieckiem to zbyt duży cięzar dla bezdzietnego mężczyny no i do tego dochodzi opinnia rodziny i spoleczna... nie pochlebna tylko ublizająca że jest frajer, zero, ze wychowuje cudze dziecko bo jego kobieta wcześniej nieodpowiedzialnie się zabawiała i ze dał zrobić się w chuja, nie od dzis wiadomo że 95% samotnych matek szuka faceta z wyrachowania i w celu odciążenia swojego życia ( zwalenie częsci obowiązków na mężczyzne, dodatkowa kasa w domu, ojciec dla dziecka pomoże w wychowaniu itp.), a skąd taki wniosek ? bo nagle zmieniają swoje zainteresowania męzczyznami, już nie interesują je męzczyzni powszechnie zwanymi "towary" tylko zaczynają interesować się gosciami przeciętnymi na których by nigdy wcześniej nie zwrociły uwagi gdyby nie dziecko. taka jest poprostu prawda. Autorko nic do Ciebie nie mam ale naprawde bedziesz miała przejebane w zyciu, każdy ma prawo do błędu ale twoj błąd już będzie z Tobą do końca życia, i szczerze wątpie że znajdziesz w najbliższym okresie męzczyzne.... chyba że zainteresujesz się panami 40+ ( rozwodnicy, wdowcy, starzy kawalerowie, więźniowe, byli uczestnicy AA itp.) wtedy może ale oni też nie sa bici w ciemię.

do mozesz liczyc na..... - nawet nie wiesz ilu moich rowiesnikow deklaruje mi ,ze jesli zechce to oni moga byc ojcem mojego dziecka :P tyle ,ze ja wiem ,ze moje dziecko ma ojca...kiepskiego ,ale rodzicow sie nie wybiera.... zreszta moja corka jest takim fajnym mauppetem ,ze kazdy ja uwielbia

autorko nie sluchaj samca... prawda jest taka ,ze moze sa faceci ktorzy boja sie odpowiedzialnosci..ryzyka....ale to swiadczy tylko o tym ,ze sa niedojrzali emocjonalnie. wiekszosc z nich gdyby zakochal sie w kobiecie nie wiedzac ,ze ma dziecko ...nie ucieklaby tak odrazu po odkryciu takiej informacji... to kwestia uczuc a nie wyboru produktu w supermarkecie :P

viera - ja np jestem kobietą, więc nie jest to tylko zdanie mężczyzn :O

Gość samiec_alfa_100
Dlaczego brak chęci do związku z samotną matką nazywasz "niedojrzałością emocjonalną i brakiem odpowiedzialności" ? Dlaczego mam być odpowiedzialny za czyjeś dziecko ? Jestem bardzo dojrzały emocjonalnie i dlatego kalkuluje na zimno, podsumowuje wszyskie za i przeciw i niestety ku twojej złości wiecej jest przeciw związkowi z samotną matką. Mylisz się co do tego zakochani faceci nie uciekają od kobiet które zataiły fakt że są "samotnymi matkami". Gwarantuje Ci ze 95% facetów ucieknie, niezależnie od tego czy kochają czy nie.

kurcze autorko tak się wczytałam dokładniej w twoj topik i szkoda mi cie :( Wydaje mi się, że jesteś fajną dziewczyną, mam ogromną nadzieję, że trafisz na jakiegoś super kochającego, wiernego faceta i będziesz szczęśliwa, napewno ci się uda, trzymam kciuki!!! Viera, ty też mi się wydajesz bardzo fajna, cieszę się że ci się ułożyło, oby tak dalej!!! :)

juz tlumacze samcu alfa... :) niepojete jest dla mnie dyskwalifikowanie kogos z tytulu posiadania dziecka albo malego fiata lub zielonej bluzy :P rozumiem ,ze zanim sie zakochasz robisz selekcje potencjalnych kandydatek? licze na twoja inteligencje...co bym nie musiala prosciej tlumaczyc :P mozesz liczyc jedynie na... tym bardziej skoro jestes kobieta to na jakiej podstawie snujesz tak odwazne i uogolniajace tezy ?????