Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata lanttt

Chłopak który mi się podoba ma dziwne zainteresowania

Polecane posty

Gość agata lanttt

potrafi wymienić koronę gór Polski th 28 szczytów podać ich dokładną wysokość,dla mnie to troche chore żeby az tak się czymś interesować,nie sadzicie że to dziwne??

Gość agata lanttt
a co to jest zespół Aspargera?

Ma swoje zainteresowania i zna sie na rzeczy, nie widze w tym niczego "dziwnego". :) A Ty, autorko, czym mozesz sie pochwalic ? ;)

Gość dwqdwedwe
do autorki - to Ty chyba jestes nieteges skoro masz z tym problem. a chlopak - chyba fajnie, ze ma zainteresowania, co nie?...:o

ogólnie zgadzam się z Wredną Suką:) Zespól Aspergera objawia się m.in. tym, że ktoś zna na pamięć np. rozkład jazdy pociągów z Pcimia Dolnego lub innych Jajczaków , jak również modele lokomotyw przejeżdżających każdą trasą - w celu uzyskania dokładniejszych wiadomości polecam jednak goggle :)

Gość tymarkkaa
faktycznie troche to dziwne,intelektualne zainteresowania sa trochę obciachowe,lepiej żeby chodził nax siłkę czy coś podobnego

Gość 23latek
Też lubię znac dokładne wysokości szczytów górskich bo chodze po górach. A kiedyś z kolegą rywalizowałem kto będzie znał najwięcej nazw stolic wszystkich państw na świecie :)

Gość kamekkk
ja znam prawie wszsytkie stolice;)

Gość 23latek
To ja mogę mieć zespół Asperperga? Bo zawsze ludzie mnie się dziwią, że znam wszelkie daty, które są ważne lub mniej. Rozkłady autobusów, pociągów. Bardzo lubiłem studiować i nadal studiuje rozkłady pociągów i myśleć, że nimi jadę. No te znanie na pamięć wszelkich stolic świata

Gość
"Zespól Aspergera objawia się m.in. tym, że ktoś zna na pamięć np. rozkład jazdy pociągów z Pcimia Dolnego lub innych" Cholera, ja znam na pamięć tabliczkę mnożenia jeszcze z podstawówki... Czy są na to jakieś krople lub tabletki??? Przynajmniej facet ma jakieś zainteresowania a nie tylko solarium i imprezowanie.

23latek - bardzo możliwe :) Ja też tak miałam, uważano mnie za genialne dziecko. Ale ponieważ świat poszedł z postępem, to moje dziecko już ma zespół Aspergera :) Z tym, że to nie tylko takie objawy, ale więcej, więc w celu samodiagnozy polecam jednak Google :) A jak uznasz, że stwarza Ci to problemy na codzień - to wizyta u specjalisty :)

Lelouch Lamperouge - bardzo mi przykro, na tabliczkę mnożenia nie wynaleziono jeszcze lekarstwa :D A szkoda, też szukam :D

Sie ciesz że nie zna na pamięć wszystkich seryjnych morderców i nie potrafi wymienić z chorymi szczegółami ich "dokonań"

Gość ten facet
to jakaś dupa:O

Gość zupapomidorowa
To bardzo dobre zainteresowania, a nie dziwne :D Ale Twoje pytanie świadczy o tym, że nie powinnaś się z nim spotykać

Pewnie, lepiej żeby miał takie zainteresowania jak chłopak Joli R. tzn, wtedy mielibyście wspólne, balsamowanie się, solarka. Super. Nie rozumiem, co jest dziwnego w jego obecnych zainteresowaniach, wg. mnie powinnaś się cieszyć z tego powodu.

Gość gość
BEEEEEEEEEE

Gość gość
BEEEEEE

Gość gość
No i co? Chlopak ma pasje, a ty sie zachowujesz jak kretynka ktora sie dziwi ze on wie cos nietypowego . Poszukaj sobie piwosza, ktory zajmuje sie ogladaniem meczy w tv, nie bedziesz miala sie czym martwic.

Gość gość
a mój chłopak lubi zabijać ludzi :) po prostu to jego pasja, nie może bez tego żyć. Przyznam, że i ja się wkręciłam. Jeszcze raz dziękuję mu, że mamy co robić w te nudne, deszczowe wieczory :)

Chłopak po prostu ma pasje, powinnas sie z tego cieszyc. Wolalabys gdyby interesowały go używki i inne dziewczyny? ;)

Gość gość
Autorka to głupia p***a. Chłopak jest fajny i ma normalne zainteresowania. Uważam ze ma ciekawe zainteresowania a ty autorko pewnie niczym sie nie interesujesz, tylko kafe!