Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajna23_

Bardzo proszę o Waszą opinię

Polecane posty

Gość Zwyczajna23_

Witam, bardzo proszę o Wasza opinię. Od 3 godzin czuję dziwny dyskomfort w okolicy jamy ustnej, a dokładniej w miejscu gdzie kończą się zęby w górnym łuku, tam gdzie przeważnie rośnie ząb mądrości / ósemka. Dotknęłam to miejsce, jest całe takie miękkie miękkie. Gdyby ktoś mógł coś doradzić, co to może być, byłam bym na prawdę bardzo wdzięczna.

Gość Zwyczajna23_
Dziękuję bardzo za odpowiedź!!! Myślisz że to nic poważnego?? bardzo się wystraszyłam bo zęby traktuję jako bezcenny skarb, na prawdę. Jak na złość moja siostra która jest stomatologiem dzisiaj rano wyjechała na urlop na 7 dni:(( bardzo się martwię by nic się tam nie działo.

Gość *aniołek*
napisz do siostry

Gość Zwyczajna23_
tzn, ja jedną ósemkę mam po prawej stronie, i nawet nie wiem kiedy urosła, a ta po prawej stronie nie boli tylko czuję dyskomfort, nawet jak dotykam to tylko tak delikatnie boli.

Gość Zwyczajna23_
właśnie przed chwila mi siorka odpisała, że to ósemka się wyżyna, ale jak wróci to mnie już obada. Jutro z rana mam podejść do jej koleżanki, zobaczy co się dzieje, mam nadzieję że to nic poważnego, bo boleć to nie boli.

Gość isdjfiduer
Ja pierd. ile ty masz lat dziewczynko? 14? Ja w wieku 17 lat już miałam wszystkie ósemki :O

Gość Zwyczajna23_
formoza Bardzo dziękuję Pani Doktor:) od razu mi kamień z serca kamień spadł jak zobaczyłam wypowiedź fachowca:) Bardzo dziękuję i Pozdrawiam!

Gość Anq25
ja pierdziele co za panikara.........