Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

uwikłana

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

uwikłałam sie w wirtualna przyjazn z zonatym facetem , trwa to juz 8myc, i mam sie spotkac ...nie wiem co bedzie, przejedzie do mnie 300 km... sexu nie bedzie ale co z tego wyjdzie nie wiem:O

Przyjaźń ok i pamiętaj o tym. Nie pchaj łap w te drzwi bo rachunek zysków i strat w takich przypadkach jest zawsze na minus, bardzo na minus.

Gość rzeźnik na barany
"...sexu nie bedzie ale co z tego wyjdzie nie wiem..." Czyli jednak seks będzie. Jak nie na tym to na następnym spotkaniu :( .

Gość a taka jedna 24
chyba nie;) ale mam stres...... wiecie tyle czasu pisania , rozmów przez fona, boje sie ze moze byc straszna kleska:O bo za bardzo sie lubimy , swietnie nam sie rozmawia..ale na zywo boje sie ze stres mnie zje, i bedzie klapa

Gość Sondrinka.
W ogóle nie wiem dlaczego, ale jako s nie wierzę w relacje zawarte przez internet. Chyba staroświecka jestem, ale moim zdaniem takie relacje są niepełne, nie widzimy komunikatów pozawerbalnych danej osoby... Nie wiemy, co naprawdę czuje i myśli... No i na zboczeńca można natrafić..

Gość a taka jedna 24
najbardziej sie stresuje jak robie loda-nie wiem czy mu sie spodoba i czy bedziemy razem,a poza tym to nie mama zaufania do internetowych znajomosci.

Gość Chanel-mademoiselle
Dziewczyno po co Ty się pakujesz w przyjaźń damsko-męską z żonatym facetem i to jeszcze poznanym w necie?Pomyślałaś choć przez chwilę o jego żonie?Czy myślisz,że ona wie o tej Waszej"przyjaźni"?O jego wizycie u Ciebie też pewnie nie wie.Masakra jak dla mnie.Wpakujesz się w niezłe bagno.